Terhességi cukorbetegség miatt lett valakinek beteg babája?
Sziasztok!
Most volt cukorterhelésem. 7,1 lett a 120 perces. A dokim azt mondta hogy ezzel még nem kell foglalkozni csak figyeljek oda mit eszek. Másik orvos meg leszidott, hogy már 7 felett komoly probléma lehet. Most nagyon aggódom,azért a kérdésem.
Mi baja lehet a babának?
De nem értem. Doki megmomdta h nincs baj mi a fenéért stresszeled magad? Most ide kiírja valako, hogy 3 fejű 8 karú 2 tüdejű gyereke lett, akkor a tied is az lesz?
Aludj tovább és ne ilyeneken agyalj. Nem vagy cukros.
Ez nem ideális érték. Az a baj hogy nem elég a 120 percest nézni, mert 60 percnél van a cukorcsúcs. Az új ajánlás is az hogy a 60-ast is nézni kell.
Nekem se nézték, 7,0 volt a 120 perces, viszont én mértem otthon, és hamar kiderült, hogy olyan súlyos cukorbeteg vagyok, hogy majdnem inzulin kellett. A szokottnál is szigorúbb diéta kellett.
A terhességi cukornak nagyon sok következménye lehet a terhességre és a babára is.
Mérd az értékeket ha tudod, ha rendben vannak (60 perces 7 alatt), akkor is hetente nézd meg, mert rosszabbodik. Nekem simán 11-es 60 perces értékeim is voltak kezdetben.
Kiskoromtol cukorbeteg vagyok,inzulinos, mikor terhes lettem befektettek masik inzulint kaptam, beallitas alatt 18as ertekeim voltak, enis megijedtem de azt mondtak a noverek, ha parszor fordul elo nem lesz semmi baj.
Most vagyok 21.hetes ultrahangon neztek a kisfiamat mindene ugy fejlodik ahogy kell😊 negyes teszten is a legalacsonyabb kockazatot kaptam😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!