Mikor kezdjek el vásárolni?
Sziasztok!
24 hetes vagyok. Kis ruhákat már vásároltam, de semmi egyebet nem. Nincsen a családban/ismeretségi körben pici baba, így senkitől semmit sem kapunk. Kérlek ne olyanok írjanak, mint más posztok alatt, hogy "34.héten de tesómtóm/barátoktól szinte mindent kaptunk."
Szóval nagyon sok mindent kell venni, többször szóba hoztam a családnál is (nyilván ők is szeretnének besegíteni), de mindenki azt mondja ráér, meg babona, meg majd meglesz minden. Én meg kétségbe vagyok esve, hogy 1-2 hónap alatt hogy veszek meg mindent egyszerre, amikor épp házat is veszünk. Mert a babacuccok összeszámolva jó párszázezer forintba fognak kerülni.
Mi ruhákat kaptunk, azt nem kellett venni, azon kívül mindent úgy vettünk.
Babakocsit, babaágyat kb a 8.hónap végén. Babakádunk nem volt. Pihenőszéket mikor már megszületett.
Ilyent, hogy pelus, krémek, fürdető, stb... a 38.héten vettem.
Ezeken kívül sztem más nem volt, amit beszereztünk.
Én úgy voltam vele, hogy ráér majd a 35. hét környékén...
De először 24 hetesen, majd 28 hetesen, végül 30. hetesen 1-1 hetekre különböző okok miatt, bekerültem a kórházba.
Amikor, a 30. héten benn feküdtem, bőven volt időm neten kiválogatni mindent, kijegyzetelni, megrendelni.
Amit, meg mindenképpen személyesen akartam, megvenni, kipróbálni, azt megfogadtam, ha kikerülök a kórházból még aznap megvesszük.
Nagyon idegesített a kórházban, hogy babonàból, mindent halogattam.
S, ha benn tartottak volna a szülésig, akkor minden csak kapkodva, vagy csak utóbb lett volna megvéve.
Ìgy, végül, 33. hétre meglett minden.
Jól is jött, mert 37 hetesen ismét befektettek, majd 3 napra rà indìtottàk a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!