Mikor kezdjek el vásárolni?
Nem vagyok babonás, jövőhéten tudom meg a nemét. Utánna már elkezdhetek venni ezt-azt?
Apránként szeretném, nem vet fel a pénz, egyszerre úgysem menne! Szeptember 7-re vagyok kiírva.
Húú akkor még van időd!!Szépen apránként,már most elkezdheted,vagy az ismerősöktől ha van mit odaadniuk!
Boldog babavárást!27hetes
Amikor már tudtuk a nemét 18 hetesen és mentünk valahova akkor biztos vettünk valamit. Főleg ha akciós volt.
De mi tudtuk hogy a 30 hétben kapunk egy kisebb összeget és akkor vettük meg a babakocsit, kiságyat.
Pl turiba nagyon jó ruhákat turtam amikor terhes voltam. Van olyan ruha ami még majd most lesz jó a fiamra, aki 19 hónapos. de annyira jó volt, hogy kár volt otthagyni.
Jó babavárást!
Szia! 18 hetesen tudtam meg hogy lány lessz, onnétól kezdbe mindig ha valahol valamit akciósan láttam, megvettem, 56-os, s 62-es méretben, vagy 0-3 hóig.
Így nem kellett egyszerre akkora összeget kiadni, s szépen lassan összegyűlt minden, igaz a babakocsi s kiságy nagyobb tétel, de már most ha félre teszel minden hónapban 5-8-10 ezret, akkor könnyebb lesz megvenni.
Van aki úgy csinálja, megveszi a babakocsit, s a kiságyat majd csak az anyaságiból, míg az meg nem jön, addig a pici baba elvan a babakocsiban.
Szia!en is jo korän elkezdtem väsärolgatni,mert ugy sokkal könyebb volt nekem anyagilag,mert mire minden megvan az egy vagyon!Igaz a nemet meg most sem tudom(meglepi lesz),de azert meglehetett oldani a väsärläst!
Szep babaväräst kivänok!
37 hetes kismama
Mi kb. félidőben kezdtünk vásárolni amikor még tudtam nyugodtan jönni-mennni. Most 31 hetesen már nagyon kezdek fáradni, jó hogy túl vagyunk rajta. Bár szerencsére sok mindent kaptunk ismerősöktöl. A nemét nem tudjuk, így viccesebb volt megoldani.
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!