Hogy lehet ekkora a hasam?
Szia!
Az első babámat várom, és a 13. hétben vagyok.
Én már bő 1 hónapja ki kellet pakoljam a szekrényem, de szerencsére van 1-2 nadrágom, ami még jó (lesz). Csípőnadrágokat hordtam javarészt, van 1-2 fűzővel záródó, azok még itt figyelnek. Tegyük hozzá, hogy annyit fogytam a terhesség előtt, hogy kilátszottak a bordáim.:S
Hét végén vettem magamnak terhesnacikat is már, mert már csak az abszolút csípőnadrágot tudom felvenni.
Lehet, az én pocim növekszik "túl gyorsan", na meg persze puffadtam is, de most már láthatóan a babóca miatt kerekedünk. :)
Boldog babavárást!
Nekem is első terhességem. Már 6 hetesen totál fel voltam puffadva, a szűk ingjeimen szét akartak csattanni a gombok. 10 hetesen kigombolva hordtam a nadrágjaimat, 12 hetesen pedig terhesnaci (csak babonából nem vettem előbb), és már mindenki észrevette, hogy baba van a dologban :-) Most is átlagosnál nagyobb a hasam, mindenki azt hiszi, hogy mindjárt szülök.
Ez mindenkinél más. Nemrég találkoztam egy lánnyal, két héttel fiatalabb terhes, mint én. Azt hittem, hogy még nagyon a terhessége elején van, nem is látszott a hasa. Közben már 26 hetes volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!