24 hetesen 110 cm a hasam a köldökömnél. Mire számíthatok mennyit fog még nőni? Mindenki azt mondja, hatalmas, mintha már majdnem mennék szülni. Mitől lehet ekkora a pocim?
Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nőt ekkorára?
Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél.
És fog bizony még nőni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)
Elég nagynak tűnik, viszont a baba méretével tuti nem függ össze, akár az is lehet, hogy már nem nő tovább.
Én 32 hetes vagyok, nekem 97 cm, a babát néhány napja 2 kilóra saccolták. Alapból vékony vagyok, terhesség előtt 173 cm magassághoz 58 kg voltam, azóta 10 kg-ot híztam.
Mintha csak magamról olvasnék annyi, hogy én 25 hetes leszek holnap szintén 110 centis pocakkal:)
Remélem nem nő ennél sokkal nagyobbra:D
Mert nekem is szörnyűlködik mindenki amikor megtudják mennyi idős a babó:D
Mondjuk megnyugtat a tény, hogy nem vagyok egyedül ekkora pocakkal:D
Kitartás!
Szép babavárást!
Most hogy ezt kérdezted, én is lemértem (eddig soha) 108 cm, és én elég nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, bár eddig csak 5.5 kg-t híztam. 36 és fél hetes vagyok
24 hetesen én azon sopánkodtam, hogy nem látszik semmi.
Úgy látszik ez is csak alkat kérdése. Nekem széles a csípőm, bőven elfért közte a baba. Nem tudom, neked milyen, valószínű pont az ellenkezője, és előre felé tud csak elférni a pocakban.
Határozottan nagy hasad van és még csak ezután fog igazán nőni.
Nekem ennyi idősen kezdett látszani, h. terhes vagyok, szülni pedig 105 cm-es pocakkal mentem.
3 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!