Bukefarosch kérdése:
Babaprojektben vagyunk már 1 éve a férjemmel, és még mindig semmi. Miért?
Figyelt kérdés
sziasztok.mint ugye említettem, 1 éve próbálkozunk a férjemmel hogy babát szeretnénk. Ő 27 én 24 éves vagyok. Nem görcsölünk rá, kb 2-3 naponta szexelünk. Utána még kb fél órát, órát, fekve maradok (a biztonság kedvéért). Voltunk orvosnál, mind a ketten rendben vagyunk, és szedjük a vitaminokat. Valahogy mégsem jön össze a baba. Van talán ötletetek? Már nagyon csalódott vagyok. Várjuk már.
Előre is köszönöm
2020. nov. 10. 20:50
1/23 anonim válasza:
Ovulációs tesztet kezdem én 8 hónap után, a második tesztes hónapban összejött. Kiderült, hogy nem félidőben ovuláltam, hanem a 16-17. Napon, mi meg a 14.re számoltunk. Nálad ilyen nem lehet?
2/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam tesztel is, de őszinte leszek, nem tudtam rájönni hogy mikor ovulálok. Szerintem vagy rosszak voltak a tesztek, vagy csak év voltam ügyetlen. De megpróbálom még egyszer az ovu tesztet. Köszönöm
2020. nov. 10. 20:57
3/23 anonim válasza:
1 év után érdemes akár meddőségi intézetbe menni. Jobban értenek hozzá, mint egy nőgyógyász. Nem mindegyik nőgyógyásznák a meddőség a területe. Mit jelent az, hogy rendben vagytok? Volt spermavizsgálat, hormonpanel például? Ezekkel szoktak indítani a dokik, aztán még jöhet sok vizsgálat.
4/23 anonim válasza:
Mindegy, hogy fekve vagy e vagy sem. Ha bungee jumpingolsz is utána, az első löket spermát elnyeli a méhszáj ha kell ha nem, nem ezen múlik a teherbeesés.
5/23 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is ovulálsz Kérdező. Valószínűleg hormonális probléma lesz a háttérben, azt meg ki kell vizsgáltatni és kezelni.
6/23 anonim válasza:
Aviva tornát próbáld ki esetleg, sokaknak összejött vele
7/23 A kérdező kommentje:
A páromnál spermavizsgálat volt, ott minden rendben volt. Nálam vért vettek, és ránéztek a hormonjaimra ,ultrahangos,és hüvelyi ultrahangos vizsgálatot csináltak, ott is minden normális volt.
2020. nov. 10. 21:05
8/23 anonim válasza:
Valoszinuleg nem megfelelo idoszajban sexeltek. Kerj szakszeru segitseget! Amugy sajnos amit a termeszet nem ad meg, nem feltetlen kell am eroltetni! Rengeteg gyermek var orokbefogadasra!
9/23 anonim válasza:
Először azt ajánlanám, figyeld a peteérésed, erre legmegfelelőbb a hőmérés, akkor kiderül, mikor van, van-e egyáltalán. Lehet, hogy meglepődsz.
Aztán az ugyan jó, ha már megvannak az alap vizsgálatok, de ez korántsem minden. További vizsgálatok kellenek, sajnos nagyon sok mindenben lehet a hiba.
10/23 anonim válasza:
8 haaat persze. Olyan sok, hogy az orokbefogadok nem győznek rájuk éveket várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!