Babaprojektben vagyunk már 1 éve a férjemmel, és még mindig semmi. Miért?
sziasztok.mint ugye említettem, 1 éve próbálkozunk a férjemmel hogy babát szeretnénk. Ő 27 én 24 éves vagyok. Nem görcsölünk rá, kb 2-3 naponta szexelünk. Utána még kb fél órát, órát, fekve maradok (a biztonság kedvéért). Voltunk orvosnál, mind a ketten rendben vagyunk, és szedjük a vitaminokat. Valahogy mégsem jön össze a baba. Van talán ötletetek? Már nagyon csalódott vagyok. Várjuk már.
Előre is köszönöm
Voltatok orvosnál, csak épp nem pszichiáternél vagy pszichológusnál.. beteg amit írsz.
Nem normális amit csináltok.
#19 aztán ki az Isten vagy te, hogy meghatározd kinek mi a kevés vagy sok???
Nekik erre van igényük, majd biztos parancsra fognak szexelni mert GYK-s Mancika azt mondta.
Te tényleg ennyire hülye vagy? Olyanról, hogy libidó hallottál már?
Ez olyan mint az éhség, meg a szomjúság tudod....te sem parancsra eszel, iszol, mert törvénybe van foglalva, hogy mennyit kell, meg mikor.
Egybites, ösztönlény Krisztike :)
Sok dugás mellett tanulásra is fordíthattál volna időt, az legalább meglátszana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!