Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babaprojektben vagyunk már 1...

Bukefarosch kérdése:

Babaprojektben vagyunk már 1 éve a férjemmel, és még mindig semmi. Miért?

Figyelt kérdés

sziasztok.mint ugye említettem, 1 éve próbálkozunk a férjemmel hogy babát szeretnénk. Ő 27 én 24 éves vagyok. Nem görcsölünk rá, kb 2-3 naponta szexelünk. Utána még kb fél órát, órát, fekve maradok (a biztonság kedvéért). Voltunk orvosnál, mind a ketten rendben vagyunk, és szedjük a vitaminokat. Valahogy mégsem jön össze a baba. Van talán ötletetek? Már nagyon csalódott vagyok. Várjuk már.

Előre is köszönöm

2020. nov. 10. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%
10 nem mindegy milyen gyereket. Az ózdi újmagyar füstöltkölyköt utánad dobják, csak vidd. Fehér gyerekre várnak évekig.
2020. nov. 10. 21:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11 Ja hat ezek az önző szukák meg nem olyat akarnak. (Írónia) Egyébként nagy tévedés. Azokat se dobják utánad mert nagyon sokszor nem mondanak le róluk. Szegény gyerek meg szív.
2020. nov. 10. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

Nagynéném örökbefogadott kettő cigókölyköt. Kérvényezte, két héten belül nála voltak.

Kerdező bocsi az offért :D

2020. nov. 10. 21:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 1.5 év volt... Mi is egészségesek vagyunk, voltunk dokinál mindketten.
2020. nov. 10. 22:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki ezt a tesztet.

Nem olcsó, de ez a legegyszerübb.

Sokszor a sima tesztnél nekem sem volt egyértelmű mikor pozitív az ovu teszt. Ezzel első hónapban mikor használtam teherbe estem. Kiderült h nem a 12.hanem a 17.napon volt az ovum.

Mensi első napjától a 10-11.napon kezd el reggel első vizeletből.

Ha nincs peteérésed ezzel kifog derülni.

[link]

2020. nov. 10. 22:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan esetek, amikor lelki eredetű probléma áll a háttérben. Érdekes ezen az úton is elindulni.
2020. nov. 10. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
8,te teljesen retardalt vagy... bocsi
2020. nov. 10. 22:55
 18/23 anonim ***** válasza:
amugy a lelki dologgal egyetertek, persze alairom, vannak igenis betegsegek,amik kikezelve szinte 100%os sikerrel jarnak (marha lehet kezelni oket) . Nekem pcos+ir van/volt. Aki ezeket ismeri,tudja hogy instant 'meddoseg'. Ugy meddoseg,hogy dietaval,gyogyszerrel szinte tuti a siker. Anelkul viszont 100% veteles,vagy ossze se jon a baba. Legalabbis ez all a koztudatban. Hat en kezeletlenul (tudoom, ez nem nagy dicsoseg) lettem terhes. Elso terhesseg,ami meg is maradt,lekopogom,34.hetben jarunk. Masfel evig nem vedekeztunk,bar az elejen amennyire tzdtam,nezegettem,mikor lehetseges a peteeresem (ami szabalytalan ciklusom miatt ugyebar nehez volt) es azokon a napokon nem voltunk egyutt. Igazabol ezt nem neveznem vedekezesnek, nem is tudom mi ertelme volt. Ugy voltunk, ha jon a baba,jojjon,varjuk,de nem fuggtunk ra betegsen,amugy is azt gondoltuk,lehetetlen nekem kezeles nelkul. Aztan beutott a karanten,parom is otthon volt,nagyon orultem,egyfajta nyugalommal toltott el. Es lam,egybol terhes lettem. En ezt a psziches allapotomnak tudom be,aztan hogy tenylegesen minek koszonheto,az orok rejtely marad.
2020. nov. 10. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon keveset szexeltek. Párkapcsolati szempontból is, teheerbeeses szempontból meg pláne.
2020. nov. 11. 00:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19 szerintem valamit benéztél. 2-3 naponta szexelnek. Ez sem baba sem kapcsolat szempontjából nem kevés. Ez heti 2-3.
2020. nov. 11. 00:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!