33 évesen elhalasszuk 1 évvel a gyerekvállalást a covid
miatt?
Én szeptemberben szültem a 2. babám, akkor még nem volt gond (még ugye sehol nem volt a covid mikor terhes lettem) . Mondjuk magánban jártam, a vérvételeket is magánlaborban csináltattam már most is. Most én nem biztos, hogy bevállalnám, legfeljebb csak magánkórházban.
2020. nov. 7. 15:11
Biztos nem halasztanám emiatt.
Valószínűleg megtanulunk együttélni a Covid-helyzettel előbb utóbb.
Nem haizem, higy egy olyan vírus ellen, ami többször elkapható találnak hatékonyabb oltást, mint mondjuk az influenza ellen.
2020. nov. 7. 16:14
Kerdes h akkor amikor szerinted alkalmas az idopont, akkor osszejon-e majd a baba.
Elso hullamban voltam kisterhes, 2 hete szultem, igen maszkban es feltem h a korhazban elkapjuk, de nagyon odafigyelnek. Nem bantam meg.
2020. nov. 7. 16:39
Hát most azt mondom lehet várnék márciusig. De nem tovább. Mert a kórházak most tényleg kezdenek gázolaj lenni. Az alkalmazottak is sokan betegek. De amúgy sem tudhatod, hány hónap alatt jön össze. Szóval a tetozest most megvárnám, de ennyi.
2020. nov. 7. 17:40
Egyébként én ügyeletes orvossal szültem a helyi kórházban és nem volt rettenetes 😀
2020. nov. 7. 17:41
Mi próbálkozunk, pedig csak 27 éves vagyok, első babát készülünk összehozni. (Így is halasztanunk kellett pár hónapot az esküvő áttétele miatt)
Olyan, hogy tökéletes idő a gyerekvállalásra szerintem nincs, mindig lesz valami a lehetne szebb meg jobb, most ez a koronavírus van, később majd válság lesz, utána kitudja mi, aztán azt veszi észre az ember hogy kifutott az időből.
2020. nov. 7. 17:55
37/50 A kérdező kommentje:
35 jó neked, nálunk horror történeteket hallani a kórházról, ezért nem kívánok náluk szülni.
38/50 A kérdező kommentje:
Tökéletes idő valóban nincs, de az első 2 terhességemnél semmilyen nehezítő tényező nem volt, ezért nálam ez nagy kérdés most.
Nagy a bizonytalanság. Eddig gond nélkül szültem fogadott dokinál, egy magam választott kórházban. Most vajon megtehetném e ugyanígy? Vagy ki leszek szolgáltatva a törvényeknek, szabályozásoknak, akárminek? Én nem merném. Nyilván ha még nem lenne egy gyerekem se bevállalnám, de így h már van úgy vagyok vele nem bonyolítom az életem. Ami most megy nem emberi, komolyan félnék ha teherbe esnék.
2020. nov. 7. 18:45
40/50 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: