Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 évesen elhalasszuk 1 évvel...

33 évesen elhalasszuk 1 évvel a gyerekvállalást a covid miatt?

Figyelt kérdés
Lassan összeomlik az egészségügy.. (3. gyerek lenne)
2020. nov. 7. 12:27
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
52%
Én biztos nem vállalnék most gyereket.
2020. nov. 7. 12:30
 2/50 Derjaderja ***** válasza:
9%
Max pár hónappal.
2020. nov. 7. 12:33
 3/50 anonim ***** válasza:
61%
Én sem vállalnék, borzalmas, ami most megy.
2020. nov. 7. 12:33
 4/50 babyboom567 ***** válasza:
57%
én se, vállalnék, főleg hogy már van gyereked.
2020. nov. 7. 12:35
 5/50 A kérdező kommentje:
Igen és oviba járnak, tehát bezàrkózni sem tudunk annyira, mint a gyerektelen ismerőseink. Csak az évek meg telnek.. :(
2020. nov. 7. 12:36
 6/50 anonim ***** válasza:
50%
Én most, ha még nem lennék terhes, biztos nem állnék neki. Ki tudja, lesz-e orvos, bemehet-e a férj, kell-e maszkban vajúdni, stb. stb. Azért tavaszra már csak jobban fogjuk látni, hogy elmúlik-e lassan ez a szar, vagy hosszútávra berendezkedhetünk. Akkor meg mindegy, akkor vállalnám azt a gyereket, mert akkor ez lesz a normális a továbbiakban.
2020. nov. 7. 12:38
 7/50 anonim ***** válasza:
52%
Semmiképpen nem halasztanám.
2020. nov. 7. 12:38
 8/50 anonim ***** válasza:
49%

Ha most megcsináljátok, akkor mire megszületik a gyerek, addigra pont ki tudja mi lesz.

Úgy értem sokat változhat a helyzet, lehet, hogy meglesz a vakcina, lehet, hogy valamelyest elcsendesül a járvány. Nem tudhatod, hogy alakul a helyzet a következő hónapokban. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor éveket kell várnotok.

2020. nov. 7. 12:39
 9/50 anonim ***** válasza:
55%

Ha most esel teherbe, jó eséllyel 9 hónap múlva lesz esedékes a szülés. Hol van az még? Addigra minden normalizálódik.

Akik nemet mondanak, azt gondolják, hogy holnap kell menni a szülészetre?

2020. nov. 7. 12:39
 10/50 A kérdező kommentje:
Ja és akkor még az Eü törvény módosításról nem is beszéltünk, hogy lehet-e majd az eddigi fogadott orvosommal és szülésznőnmel szülni vagy csak ügyeletesnél a helyi kórházban (ami rettenetes). Annyira zavaros a helyzet.
2020. nov. 7. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!