Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 évesen elhalasszuk 1 évvel...

33 évesen elhalasszuk 1 évvel a gyerekvállalást a covid miatt?

Figyelt kérdés
Lassan összeomlik az egészségügy.. (3. gyerek lenne)
2020. nov. 7. 12:27
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
51%
Halasszátok el. Van már gyereketek elég, akikkel elfoglalhatjátok magatokat.
2020. nov. 7. 12:42
 12/50 A kérdező kommentje:
Az igaz :)
2020. nov. 7. 12:43
 13/50 anonim ***** válasza:
34%

Mi is parkolópályára tettük a tesó kérdést.

30 éves vagyok. Alsó tagozatos és kis csoportosak a gyermekeink.

Meg akarjuk várni azt hogy megszűnjön ez az őrület,normál élet legyen újra. Nem akarjuk hogy kiderüljön folytatódik tavasszal/nyáron.

2020. nov. 7. 12:44
 14/50 anonim ***** válasza:
57%
Én sem vállaltam 2. Babát és valószínűleg már nem is fogunk,mert a férjem 44 éves és úgymond kifutottunk az időből,de mi nem a vírus miatt, nyilván az is veszélyes,hanem, amiatt ami utána fog következni. Valószínűleg jó nagy gazdasági válság lesz. Ha jobban körbe néz az ember az árak folyamatosan emelkednek.Akinek nincs legalább fél milliós fizetése,az nehezen tud eltartani 2 gyereket. Nekünk sajnos nincs összesen ennyi, szóval a bizonytalanságra inkább nem. Inkább megveszek a meglévőnek mindent,minthogy egy második gyerek miatt le kelljen mondania valami olyanról,ami eddig mindig megvolt az életében.
2020. nov. 7. 12:48
 15/50 anonim ***** válasza:
69%
Férfi vagyok ugyan,de az EÜ egy katasztrófa (lesz,ha még nem is az).
2020. nov. 7. 12:50
 16/50 anonim ***** válasza:
47%

Nekünk 3 gyerekünk van, iskolás és két ovis. Az a tapasztalat, hogy tavasz óta egyik sem beteg, pedig előtte havonta mentem valamelyikkel táppénzre. A folyamatos fertőtlenítés, a maszk, az, hogy megtanult egy egész ország végre kezet mosni, visszaszorította a többi baktérium, vírus terjedését.

Ezt nektek kell eldönteni, de csak a vírus miatt nem várnék, hiszen majd jön még más is ezek után, olvadnak el a jéghegyek, olyan vírusok szabadulnak ránk, hogy ez még csak a kezdet.

A rendelőkben, kórházakban is olyan szintű fertőtlenítés zajlik, az pedig, hogy kinél fogsz szülni, mindig változhat. Ezeket érdemes átgondolni.

2020. nov. 7. 12:53
 17/50 anonim ***** válasza:
65%
Én simán vállalnék, tesóm és több ismerősöm is szült a hónapokban. Semmi különös nem volt, csak annyi, hogy látogató nem mehetett be. Szerintem mindenkinek van ápoló ismerőse, aki meg tudja erősíteni, hogy a kórházakban nincsenek a folyosón hullák vagy bármi más extrém dolog a vírus miatt. Sőt, kevesebb beteg van, mert akit lehet, hazaküldenek
2020. nov. 7. 12:54
 18/50 A kérdező kommentje:
Értem 14 sajnálom, nálunk ez nem probléma. Csak a covid és az egészségügy ami aggaszt.
2020. nov. 7. 12:54
 19/50 anonim ***** válasza:
52%
Mi próbálkozunk. A vírus nem érdekel.
2020. nov. 7. 12:56
 20/50 anonim ***** válasza:
57%
Mi hó végén tervezünk belekezdeni a tesó projektbe. 9 hónap alatt nagyon sok minden fog még változni. Ha meg nem, akkor pont amiatt felesleges várni, mert akkor mégis meddig várjunk?
2020. nov. 7. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!