21 évesen bevállalni vagy elvetetni?
- Anya, én hogy születtem?
- Apa és anya nagyon szerették egymást, aztán GyKn megszavaztattam, életben maradhatsz-e.
Te ezt a kérdést itt komolyan gondolod?
Ha szeretnéd, párod is, család is örül, van miből felnevelni, akkor igen.
Félelmei mindenkinek vannak, én is féltem, hogy nem fogom tudni ellátni, de úgy ment mintha mindig ezt csináltam volna, ne félj :)
"Most pedig úgy esett hogy teherben maradtam. "
Kezdd a felelősségvállalással. Ideje.
Én Erasmuson is voltam várandósan (első babánkkal, férjem is kijött velem, de koliban laktunk, ketten kaptunk egy szobát.)
A másodikkal államvizsgáztam, diplomáztam.
Ezeket mind lehet, sok egyetem ma már pozitívan áll ehhez, plusz diplomás GYED- et is igénybe vehetsz.
Ne félj, mindenki berezel először, amikor ott a két csík, az is, aki amúgy tervezte. (Mi most a negyediket várjuk, és még így is volt izgalom-félelem az elején, pedig mindük tervezett.) Az anyai érzés is jönni fog.
A háttered meg szinte tökéletes: támogat mindenki, szeretitek egymást, és beszéltetek is már babáról. Ha most 1-2 évvel hamarabb jött, hát így kell lennie. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!