Terhes vagyok és nem kell a férjemnek a baba, mit csináljak? Azt akarja hogy vetessem el de én nem akarom elvetetni. Valahogy nem lehetne megszerettetni vele a babát?
Majd lenyugszik. Most hagyjad szerintem. Ne is hozd fel a témát. Ha ő felhozná mondd meg neki hogy nem szeretnéd elvetetni, hidd el ahogy telik az idő és elkezd nőni a hasad ő is akarni fogja.
Még fel kell fognia, hirtelen túl sok ez így neki.
Nem kenyszerithet rad abortuszt. Ahogx persze azt sem hogx megszuld.
Igen lehet csak ido kell hogy megemessze a dolgot. Hagyj neki egy kis gondolkodasi idot.
Ha amugy 100%ra tudod hogy meg fogod tartani barmi is lesz akkor ha egy ido utan is ennyire ellene van akkor allj ki mond meg neki hogy megtartod mindenkeppen es o meg dontse el hogy most akkor vallalja vagy sem. Nem korelezo, nyugodtan elmehet.
Tobb lehetoseg is van, az egyik, hogy szeret teged annyira, hogy igyis veled marad. Kerdes, hogy a gyereknel mennyit fog neked segiteni, itt meg barmi lehet, de erdemes keszulni a rosszabb verziora, mert meg ott is megviseli a par mindket tagjat az elso par ev, ahol akartak a gyereket.
A masik verzio, hogy nem marad veled. elvaltok, fizeti a gyerektartast, es talalsz egy olyan embert, aki gyerekkel egyutt is szeret, es elfogad.
Haelveteted miatta, pedig meg akarod tartsni, akkor is jo esellyel vege a hazassagnak, mert meggyulolod, hogy miatta kellett elvetetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!