Hány hetes magzatot lehet még elvetetni? És ha nem akarom elvetetni de elvetetem akkor azt megfogom bánni? Nem tudom mit csináljak.
Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 19:54
1/37 anonim válasza:
Itt aki nem akarta elvetetni, megis elvetette az kivetel nelkul megbanta.
2/37 anonim válasza:
12. hétig, és ha nem akarod elvetetni, akkor bizony meg fogod bánni.
3/37 anonim válasza:
Ha én nem akarom elvetetni a gyerekem nem is vetetem el. Ha megteszed, akkor azt akartad tenni és onnantól kezdve ne picsogj, hanem vállald amit tettél. Ilyen egyszerű.
4/37 A kérdező kommentje:
Ha megtartom majd mindenki tudni akarja ki az apja... Azt meg nem mondhatom meg senkinek.
2018. júl. 25. 20:11
5/37 anonim válasza:
Akkor nem mondod el, a te ügyed es kèsz. Senkinek nincs beleugatnivaloja ki az apja.
6/37 anonim válasza:
Jah, hogy csak ennyi az indok?? 😊
Mondd, hogy akkora parti volt, tiszta szerencse, hogy nem kutya lett...
7/37 anonim válasza:
Azért elvetetnéd mert nem mondod el senkinek, hogy ki az apja??? Hát ha ez az indok, akkor nem vagy érett a gyerekvállalásra.
8/37 A kérdező kommentje:
Nem csak ez az indok. Azt sem tudom hogy egyedül eltudnám-e tartani...
2018. júl. 25. 20:44
9/37 anonim válasza:
Mond neked valamit az a szó hogy védekezés? Bár gondolom nem...aki azért képes megölni a gyerekét hogy ne derüljön ki kivel feküdt össze..nos az a szememben rossz ember.
10/37 A kérdező kommentje:
Védekeztünk:)
2018. júl. 25. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!