Hány hetes magzatot lehet még elvetetni? És ha nem akarom elvetetni de elvetetem akkor azt megfogom bánni? Nem tudom mit csináljak.
Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 19:54
11/37 anonim válasza:
Tényleg?? A napfényvédőkrém nem jó a terhesség ellen, mint ahogy a félúton kirántom taktika sem, valamint a C-vitamin sem fogamzásgátló!
12/37 anonim válasza:
Tudjuk tudjuk. Érdekes itt mindenki védekezés mellett terhes 😅😅
13/37 anonim válasza:
Akkor lehet hogy ez a titok!😆Ezek szerint én azért nem esek teherbe mert nem védekezünk!🤣
14/37 anonim válasza:
Persze, az összes nem kívánt terhesség megfelelő védekezés mellett jön létre. Gondolj már bele, ha ennyire rosszak lennének a fogamzásgátló eszközök már rég a gatyát is leperelték volna róluk....
15/37 anonim válasza:
Védekeztek.Ne...ne...ne hagyd abba!
16/37 A kérdező kommentje:
Ti megtartanátok ha a főnökötöktől lennétek terhesek?
2018. júl. 25. 22:03
17/37 anonim válasza:
😂És most komolyan azt akartad bemesélni nekünk, hogy a főnök úr gumit húzott a farkára és úgy kefélt téged az irodában???
18/37 anonim válasza:
Simàn megtartanám, mert ha szexre jó volt, akkor annyira nem lehet nagy szégyen, hogy aláfeküdtél.
Ezek szerint van munkahelyed, és az apának van biztos állása, tehát tud gyerektartást fizetni. Eltartani se lehet akkora probléma.
Nem ítélem el azt, aki abortuszra megy, csak nálam máshol van a határa, hogy mikor tartom indokoltnak.
19/37 A kérdező kommentje:
Már többször lefeküdtünk és nem a munkahelyen. Otthon;)
2018. júl. 25. 22:10
20/37 anonim válasza:
Látom, nagy bajod nincs, ha tolod a smileykat 😃
Főnök úr elment már haza a feleségéhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!