Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 évesen elhalasszuk 1 évvel...

33 évesen elhalasszuk 1 évvel a gyerekvállalást a covid miatt?

Figyelt kérdés
Lassan összeomlik az egészségügy.. (3. gyerek lenne)
2020. nov. 7. 12:27
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
69%

34 éves vagyok, 33 hetes 3.baba. 🤷‍♀️ A nagyok ovisok.

Pcos+ir így sikerült.

2020. nov. 7. 13:12
 22/50 anonim ***** válasza:
78%
Én 33 hetes vagyok, lányom 5 éves. 2 éve próbàlkoztunk nem gondoltuk hogy csak ősszejön mert pcost állapított meg a doki. De örülünk hogy nem mondtunk le erről a virus miatt.
2020. nov. 7. 13:17
 23/50 anonim ***** válasza:
61%
Vállalnék. Első hullamban voltam terhes,a gondozasok ugyanúgy mennek. Ahogy most is. Apa nélkül kibírható az a 3 nap bent. Szülni is lehet egyedül,meg ügyeletes dokinál is. Nem tudni mikor lesz vége,meddig kell várni es amúgy is,mikorra esel teherbe? Lehet rögtön sikerül,lehet kell fél ev,plusz míg kihordod..33 evesen nem gondolkoznék. Én 32 vagyok és most született az első,augusztusban.
2020. nov. 7. 13:19
 24/50 anonim ***** válasza:
40%
22-es, szerintem senkit nem érdekel, hogy szerinted mi a "gáz". Szerintem a gázozás sokkal cikibb
2020. nov. 7. 13:20
 25/50 anonim ***** válasza:
60%
Én nem halasztanám el
2020. nov. 7. 13:21
 26/50 anonim ***** válasza:
56%
Én sem halasztanám el , háború alatt is születtek gyerekek. Te sem lesszel már fiatalabb. 15 hkm
2020. nov. 7. 13:41
 27/50 anonim ***** válasza:
21%
Engem nem izgatna. Magánúton jártam végig az első terhességem, csak a védőnővel találkoztam párszor az államirendszerből, de az nem osztott, nem szorzott. Szülni is magánkórházban szültem. Ezek mind ugyanúgy működnek most is, a fő ultrahangokra jöhet apuka is csak nem várakozhat a többiekkel együtt (szólsz neki hogy gyere Jani, most megyünk be és bejön kintről) , szülésre is bejöhet, meg befeküdhet a kórházi napokra is, csak ehhez kell egy negatív PCR tesztet vinni neki. Ennyi. Látogató nem jöhet pluszba, de nem is hiányzik 0-24-ben bentfekvő férjjel, meg ezeken a helyeken egyet csengetsz, fél perc alatt ott vannak, ha kell valami amúgy is. Szóval én simán vállalnék, ha most akarnék. Államirendszerbe, csak arra utalva? Na abba nem. Az katasztrófa, ami ott megy, ez a bizonytalanság, hogy egyáltalán hozzférsz-e ellátáshoz, ha nem vagy életveszélyben, vagy nem covidos vagy stb. Na ne... valami panaszom lenne, ki tudja fogadnának-e vagy hogy kezelnék. Mondjuk elég szomorú, eddig ha csengettél, akkor csak az volt a különbség, hogy ellátás közben a segged kinyalják-e most meg az a kérdés, hogy ha nincs pénz csengetni valami drága helyen, akkor egyáltalán be tudsz-e jutni vagy sem... Nyilván nem az utcán kéne megszülnöd, de arról beszélek, míg odáig eljutsz. Nekem így, hogy magánba jártam mindenre a vérvétel is olyan volt, hogy időre mentem, percre pontosan hívtak, alig találkoztam valakivel aztán járvány se volt. A helyi kórházban meg úgy volt a vérvétel, hogy hiába volt "időpont" reggel nyolctól álljál sorba, hogy bejuss aztán ott tülekedett rengeteg kismama sőt, még egy ülőhely se volt csak jó messze, hát nem tudom ezen a tumultuson is mit fejleszettetek a covid miatt, de szerintem semmit. Nem lett se több emberük, sőt, se kevesebb kismama.
2020. nov. 7. 14:17
 28/50 anonim ***** válasza:
69%
Akkor ennyi erővel 2021-ben senki nem fog szülni? 🤔 még háború alatt is szültek ahogy írták előttem. Az élet ettől nem állhat meg.
2020. nov. 7. 14:26
 29/50 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk a terv az volt már a korona előtt is, hogy a lányunk első születésnapja után próbálkozunk ismét. Múlt hónapban volt egy éves. Mi nem halasztjuk el.

Tanácsolni nem tudok Neked semmit, hiszen ez a helyzet mindenkinek új, senki sem tudja mi lesz fél év múlva.

Mi így döntöttünk, bízva a legjobbakban.

2020. nov. 7. 14:29
 30/50 anonim ***** válasza:
60%
Egy éve tart a járvány, nem tudhatjuk meddig fog még. Ha évekig vagy ne adj Isten örökké megmarad, senki nem vállal több gyereket? A kismamák most is kiemelt figyelmet kapnak, akkor is kötelesek ellátni, ha covid miatt karanténban van. Nyárára vagyok ki írva, bizakodó vagyok, ennyi idő alatt rengeteg minden változhat és a tapasztalatból kiindulva idén nyáron is csillapodott a vírus helyzet.
2020. nov. 7. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!