Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülni pár hónapos kapcsolatba?

Szülni pár hónapos kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Pár hónapja alkotunk egy párt,együtt lakunk és családot tervezünk..de nem most

Kiszakadt a gumi és bevettem egy esemény utánit, de már késő volt

Babát várok:)

Nagyon szeretem a párom de nem tudom nem e korai ilyen felelősségteljes döntés ilyen fiatal kapcsolatba

Vannak olyanok akikkel előfordult hasonló?

2020. okt. 30. 14:40
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Egyébként is,ha Németországban voltunk, nehéz lett volna az aktus után 3 órára bevenni, sajnos csak 38-ra sikerült

Lehet hibás voltam,hogy nem láttam előre a jövőm és nem készültem fel egy rakat tablettával,hogyha esetleg nem lenne megfelelő a védekezés

Ennek már 9 hete, most már csak a jövőről tudok gondolkozni,nem a múltról

A komment háborúból kiszállok

A napom nem rontom tovább primitív, prosztó kommentekkel

A kérdésemre érkeztek arra irányuló válaszok is,amire valójában kíváncsi voltam

A kommentelőknek köszönöm,hogy időt szántak a válasz adásra:-)

Szép napot mindenkinek!

B.

2020. okt. 31. 10:12
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha ide ilyen fajta kérdést írsz, jönnek a trollok, ne foglalkozz velük. Tökmindegy hogy lettél terhes. Ilyen körülmények között csak annyit tehetsz, hogy mérlegeled egyedül is fel tudod-e nevelni. Ha úgy látod, hogy valahogy megoldanád, nyugodtan vágjatok bele. Csak ne idegeskedj ezen. Lehet, hogy együtt fogtok megöregedni, de az is lehet, hogy egyedül mész a szülőszobába, ahogy azt egy kommentelő írta. Hozzáteszem, nem feltétlenül az apa hibájából. Inkább azon töprengj el, hogy mi okozza a bizonytalanságod azonkívül, hogy nem régóta vagytok együtt. Ha ilyet nem találsz, nincs több aggódnivalód, mint bárki másnak. Láttad, milyen sztorikat tártak eléd! Semmire sincs garancia! Hogy hozzátegyek ehhez a csokorhoz én is: első férjemet a gyerek 10 hónapos korában kidobtam, mint macskát szni. A jelenlegi ( és egyben utolsó:) ) férjem 7 évvel fiatalabb nálam, mégis kellettem neki egy gyerekkel és 22 éve vagyunk együtt össz 3 gyerekkel, ketten már nagykorúak.
2020. okt. 31. 11:11
 33/35 anonim ***** válasza:
84%
22 évesen estem teherbe fogamzásgátló mellett, akkor voltunk együtt 5 hónapja. Nyilván volt egy kis para, főleg az apuka részéről,de mivel szeretett volna majd babát így megtartottuk. Már terhesen költöztem hozzá. A hatalmas lángoló szerelem úgymond mindenen át segített minket. :) Össze csiszolódtunk hamar, bár ugye voltak súrlódások,de életünk legszebb és legjobb időszaka volt. 3 éve leszünk együtt a télen a kislányunk már 20 hónapos. Azóta hozzá mentem és reméljük, hogy nemsokára érkezik egy vetélés után a 2. babánk. 3 gyermeket tervezünk. Sosem bántam meg, hogy a lányunk velünk maradt. A mostmár férjem pedig csodálatos apuka,aki mindenben segít. A gyerekhez is minden este felkel. Igazából nálunk könnyebbséget jelentett, hogy láttam,hogyan bánik mások sérült gyerekeivel. Mindketten sérült gyermekekkel dolgozunk. Hatalmas empátiával rendelkezik.
2020. okt. 31. 13:11
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy innen a gyakoriról megfelelő választ kapsz. Ezt csak te tudhatod és a párod. Érdemes vele elbeszélgetni erről a dologról. Én csak annyit mondok, hogy szüleim kb 3 hónap után házasodtak össze aztán én is mrgfogantam és ennek már több mint 31 éve
2020. nov. 3. 21:55
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan igy jártunk,ha érdekel még személyes tapasztalat.

24 voltam, ö 30.

4 honapja éltünk együtt, 8 honapja jártunk. Teherbe estem.

Megbeszéltük, megtartottuk.

3 évig voltunk együtt, a gyerek teljesen megváltoztatott minket, állando vita,majd megcsalt, s otthagytam.

Imádom a lányom, sose bántam meg hogy vállaltam öt,de ha most lennék ott, nem tartanám meg.

Nagyon nehéz volt egy 3 évessel egyedül....de talpraálltam.

Ez az én történetem, a tied lehet másképp alakul,de jol gondold meg!

2020. nov. 7. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!