Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülni pár hónapos kapcsolatba?

Szülni pár hónapos kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Pár hónapja alkotunk egy párt,együtt lakunk és családot tervezünk..de nem most

Kiszakadt a gumi és bevettem egy esemény utánit, de már késő volt

Babát várok:)

Nagyon szeretem a párom de nem tudom nem e korai ilyen felelősségteljes döntés ilyen fiatal kapcsolatba

Vannak olyanok akikkel előfordult hasonló?

2020. okt. 30. 14:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ebben csak te tudsz dönteni. Látod, az 5. valaszadonal jól működött, nálam-7. voltam-nem. Minden kapcsolat egyedi, ahogy a szereplők is, barmi lehet a vége
2020. okt. 30. 15:56
 22/35 anonim ***** válasza:
70%

A 20-as válaszolónak igaza van abban, hogy át kell gondolnod, hogy egyedül is boldogulnál-e a babával. Nyilván a legjobb az lenne ha közösen, szeretetben, családban nevelnétek fel a babát, de jól tartja a mondás, hogy egy nő mindig magának szül.

Mi 7 éve tartó kiegyensúlyozott kapcsolatban vállaltuk a gyereket, igazi többemberes baba lett, extra sok törődést igényel és az első hónapokban maximálisan lefárasztott mindkettőnket, egymásra semmi időnk nem maradt. Már féléves a baba, most kezdünk újra közeledni egymáshoz. Sokat beszéltünk arról, hogy ha a kapcsolatunk első éveiben érkezik, akkor nem biztos hogy együtt maradtunk volna,most érett meg rá a kapcsolatunk.

2020. okt. 30. 16:11
 23/35 anonim ***** válasza:
51%

Ha már terhes vagy, és meg akarod tartani, akkor nem mindegy, hogy mások kapcsolata milyen? Az az övék, ez meg a tiéd. Neked meg ott a gyerek.

Amúgy a kérdésre válaszolva, eszembe nem jutna pár hónap után gyereket csinálni valakivel. Most azt hiszed ismered. Majd pár év után, amikor már láttad rengeteg szituban és állapotban, na majd akkor kezdheted mondani, hogy ismered.

Egy-két exemmel mi is beszélgettünk a családalapításról, stb., de érdekes, most nem ők a férjem.

2020. okt. 30. 16:37
 24/35 A kérdező kommentje:

Eszedbe nem jutna gyereket csinálni?

Képzeld Nekem se jutott eszembe ,tervezetten😃 azért is védekeztünk és vettem be esemény utánit

2020. okt. 30. 16:48
 25/35 A kérdező kommentje:

Szeretném megtartani

De nincs gyermekem,nem tudom,csak hallomásból,hogy egy baba mennyire tudja egy pár életét megváltoztatni

Vagyis magyarul...olyan nők véleményére voltam kíváncsi, akikkel hasonló előfordult, esetleg a környezetükben,így van rálátásuk a helyzetre

Nyílván az én kapcsolatomban, én élek és én érzem

De ez egy ilyen oldal...:D ahol az emberek véleményekre kíváncsiak, anélkül,hogy más szemmel nézzenek rájuk mert anonim

2020. okt. 30. 17:01
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Ismerosek oktoberben talalkoztak, marciusban mar babat vart, majusban eskuvo aminek a fotozasan a hapsi mar hisztizett, de nem volt visszaut, masnap eskuvo. Ket teljesen kulonbozo ember, nem ismertek meg egymast elotte, baba szuletesere a hapsi meg durvabban viselkedett. Megprobaltak egyutt, de nem mukodott. Evek ota megy a vita a vagyonmegosztasrol a valoperen.
2020. okt. 30. 17:07
 27/35 anonim ***** válasza:
81%
Annyira ember- és kapcsolatfüggő ez a dolog.. nekem egyik barátnőm fél éves kapcsolatban esett teherbe, ráadásul tavkapcsolat volt, mert a srác külföldön dolgozott. Mindenki eltemette őket kb, hogy ez nem fog működni. Eltelt 5 év, azóta már megvan a második gyerek is és tényleg boldogan élnek.
2020. okt. 30. 17:13
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
Nezd... A jovo donti el mi lesz,mi nem. Egyutt maradtok,ha igen,meddig,illetve az esetleges szetmenesnek lehet e koze majd a babahoz,avagy sem. Anyukamek kb 5 honap kapcsolat utan "csinaltak meg" engem. Egybol belevagtak a lecso kozepebe,nem veletlen baba voltam, 3 honaposak voltak,mikor osszehazasodtak,aztan tervezetten,de szinte egybol osszejottem. Egy hugom van meg,ot is terveztek. 14 ev utan valtak,amit en,mint gyerek csakis apam alkoholproblemajanak tudok be. Persze ez nem azt jelenti,hogy ha nem alkesz,egyutt maradnak... Vannak viszont,akik kb ugyan igy kezdtek,mint anyamek,es azota is 25 eve BOLDOG hazassagban elnek. Azzal egyet kell ertsek,hogy par honap alatt,meg egyuttelessel sem FELTETLEN lehet kiismerni az embert. Mindenkepp beszelj vele errol, de 1000%osan jo dontest nem tzdsz hozni. Vagy bejon,vagy nem... Igyekeznetek kell kitartani egymas mellett,tamogatni egymast kolcsonosen,stb. Ennyit tudtok tenni most,a tobbit a jovo donti el ugyis.
2020. okt. 30. 17:13
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Az is hülyeség ,hogy nem ismered. A gyerekem apját 28 éve ismertem mielőtt összejöttünk. Gyors volt minden,hiszen az ismerkedős részt kihagytuk

6 hónap után estem teherbe,szülőszobára már egyedul mentem, mert nem maradtunk együtt. Szóval nem ezen múlik. Van ismerősöm aki 3 hónap után lett terhes és a mai napig együtt vannak 7 éve már 2 gyerekkel.

2020. okt. 30. 20:46
 30/35 A kérdező kommentje:

Szerintem a szánalmas Te vagy, ilyen komment után

Senki nem mondta,hogy 80 óra után vettem be

Még bőven a 72-ben voltam

Értelemszerűen ha nem most terveztem babát, akkor nem így akartam teherbe esni

Okosakat mondasz,csak előtte gondolkozni kellene

És mellékesen... semmi közöd hozzá,hogy hogyan és miért lettem az

Nem ez volt a kérdés

2020. okt. 31. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!