Szülni pár hónapos kapcsolatba?
Pár hónapja alkotunk egy párt,együtt lakunk és családot tervezünk..de nem most
Kiszakadt a gumi és bevettem egy esemény utánit, de már késő volt
Babát várok:)
Nagyon szeretem a párom de nem tudom nem e korai ilyen felelősségteljes döntés ilyen fiatal kapcsolatba
Vannak olyanok akikkel előfordult hasonló?
Tarsd meg ha egyedül is eltudod tartani. Lehet,hogy együtt maradtok,de a nem is benne van a pakliban.
1-es
Össze sem költöztem volna néhány hónap után.
Lehet kapkodni, ha nem zavar az sem, hogy egyedül maradsz egy gyerekkel.
Én nem költöztem volna és nem vállalnék gyereket, ezt tudom biztosan.
Mindenkinek köszönöm a véleményeket!
Lehet félreértem, de egy-két komment hangneme kicsit bánt
Pl: lehet kapkodni,ha nem zavar,hogy egyedül maradsz???
Nem azt kérdeztem,hogy számodra az összeköltözés korai e,hanem a babavárás és hogy volt e valaki hasonló helyzetben...
És ha elolvastad ezt is,akkor biztosan az is szemet szúrt,hogy védekeztünk és bevettem egy tablettát de már későn
Ezért van a jelenlegi kialakult szituáció ami egyenlő azzal,hogy nem kapkodtunk
Jól kijövünk köszönjük az összeköltözés nem volt korai számunkra:-) fél év után,25 évesen ,saját lakásba
Aki írta,hogy a szülei most is együtt vannak 16 év után: Sok boldog közös évet kívánok még Nekik :-)
A 9-es válaszolóra ne hallgass, buta és valami nagy trauma érte az életében,amiért nem bízik már az igaz szerelemben,hogy valaki nem csak azért lehet a másikkal mert nem talált jobbat :-)
9-es: Nem a házasság köti össze két ember életét
Ezzel ők megpecsételték a szerelmüket
És így ismeretlenül is azt hiszem,hogy a kommentelő nagy szeretetben nevelkedik:)
De eltértünk a tárgytól kérlek keress magadnak új kérdést az oldalon, itt már leszerepeltél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!