Korai 20 évesen gyereket szülni komoly kapcsolatban?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt.szeretjük egymást, de babát még nem terveztünk.
Nekem vannak kételyeim, még szerettem volna utazgatni, világot látni, munkát vállalni, pénzt gyűjteni.
Szépen lassan szerettük volna felépíteni az otthonunkat, a jovőnket,de a baba ezt keresztbe húzná.
20L,23 F.
Hat ez attol fugg. Teherbe estel veletlenul? Akkor a dontes rajtad all, en nem tudnam elvetetni a gyerekem, de nem itelem el, aki igy latja jobbnak.
Ha nem estel teherbe akkor igen, baromi korai, vedekezz.
Most mi a kérdés?
Ha úgy érzed nem alkalmas, akkor nem kell szülni. De ebben az esetben egyáltalán minek a kérdés? Tök mindegy, hogy nás mikor szül, ha te még nem akarsz.
Vagy már terhes vagy?
20 évesen 2 éve voltam az akkori barátommal és ha teherbe estem volna, megtartottuk volna. Hatalmas hiba lett volna. Soha nem jöttem volna össze a férjemmel, akiért tíz év után is rajongok, és most nem lenne három csodás gyerekem egy olyan férfitól, aki húsz év múlva is szeret majd, ha a gyerekek már kirepültek.
Nem mondom, hogy te hogy éld az életed, lehet, hogy ő a nagy ő és egy ilyen döntést más nem hozhat meg helyetted. Az is lehet, hogy végül tényleg vele fogod leélni az életed. Csak azt tudom, hogy én is azt hittem, hogy az a srác a nagy ő. Nem ő lett.
És így három terhesség másik oldaláról azt tudom mondani, hogy a baba akkor jöjjön, amikor már úgy érzitek mindketten, hogy már csak a törpe hiányzik a boldogságotokhoz. Hihetetlen örömöt ad egy baba, de mellette rengeteg energiát vesz el. Akkor kell bevállalni, amikor készen vagytok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!