Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen napjegyű férfiak...

Milyen napjegyű férfiak lehetnek a legjobb férfiak komoly kapcsolatban és házasságban? Miket tapasztaltatok velük?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is :)

2018. okt. 19. 10:18
 1/6 anonim válasza:
100%
A férjem Kos, én Ikrek vagyok, 42 éve élünk együtt. Voltak hullámvölgyek, de mindig kijöttünk belőle. Ami a szexet illeti, utolérhetetlen.
2018. okt. 19. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Rák. Családcentrikus.😊
2018. okt. 19. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én vízöntő vagyok. De szerintem én is alkalmas vagyok ezekre. Vágyom is rájuk. De nem igazán van kilátásban egyik sem. 🙄
2018. okt. 19. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Bika, kos....
2018. okt. 19. 20:38
 5/6 D-Mano ***** válasza:
81%

1) Csak a Napjegy ismerete egy leegyszerűsített asztrológiai válaszhoz SEM! elegendő. Messze nem elegendő!

2) Két ember asztrológiai születési képletének összevetése lehetséges egy párkapcsolatban rejlő lehetőségek elemzése szempontjából (szinasztriának nevezzük a műveletet).

Ennek legfőbb tanulsága az, hogy nem mindegy, kivel kerülne az illető férfi komoly párkapcsolatba. Az egyik nő mellett hűtlen, figyelmetlen, agresszív, idegesítő vagy akármi más lenne, egy másik nő mellett pedig egy hűséges, figyelmes, kiváló társ lenne.

De ez csak a nő és a férfi asztrológiai születési képletének részletes, teljes összevető elemzése után derül ki.

Megjegyzés: bármilyen jól is működjön egy párkapcsolat, abban mindenképpen lesznek problémák, konfliktusok és mind a férfinek, mind a nőnek felszínre kerülnek a hibái és az árnyoldalai. (Ugye, ha ismernénk a Deszcendens és a VII. horoszkópház jelentőségét....)

2018. okt. 19. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Bikák és bakok (ha az utóbbi végre egyszer rászánja magát, akkor szuper férj és apa lehet belőle).
2018. okt. 20. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!