Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korai 20 évesen gyereket...

Korai 20 évesen gyereket szülni, komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem.Én is 20 voltam amikor szültem a lányomat,sosem bántam meg.Most már 10 éves "nagylány" igazi barátnők vagyunk igaz én elváltam az apjától,de most új házasságban vagyok nagyon boldog.Viszont ismerek sok olyan embert aki fiatalon szült és még mindíg imádják egymást a párjukkal,pedig már 20-25 éves házasok.
2008. aug. 8. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem korai.Ha úgy érzed minden rendbevan a kapcsolatotokban és megtudjátok teremteni ami kell akkor semmi sem korai.Én 23éves vagyok és lassan 6hónapos terhes :)Úgy,hogy nincs nagy korkülömbség közöttünk.Sok sikert a babához!
2008. aug. 8. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem,dehogy.

Én 4 hete szültem,23 éves vagyok.

Ha úgy érzed megtaláltad,azt,akinek szülnél és mindketten akarjátok,akkor hajrá!

Sok boldogságot!

2008. aug. 8. 21:37
 4/15 anonim válasza:
78%
ezt nem igazán lehet megmondani szerintem egy nőnek nem, attól függ a barátod hány éves, meg hogy véletlenül lett a babó vagy akartátok!?
2008. aug. 8. 21:38
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
nem korai. azért én előtte összeházasodnék
2008. aug. 8. 21:43
 6/15 anonim válasza:
47%
Ne haragudj, de sztem nagyon korai...azt kell végig gondolnod h utána nem lesz buli meg barátnők meg beülünk és iszunk egy jó forró csokit, meg főzések, meg drága ruhák, táskák, cipők, sminkek...hanem csak te leszel ott meg a kis picike és a barátod v férjed. Minden nap ugyanaz lesz reggel kelés reggeli, stb,stb. Ne érts félre én 24 vok, szeretnék babát de majd csak később ,mert még ezekre a dolgokra vágyok és a korlátlan szabadságra, én még szeretnék utazni, világot látni, tanulni. De mindenki más,lehet h te már kész vagy erre, akkor nem korai, ezt neked kell érezni.Ja és ha jól álltok anyagilag, és nem 60 ezerből éltek fejenként, akkor vállald.Ha már terhes vagy el ne vetesd!! De ha nem, csak tervbe van, akkor NAGYON GONDOLD ÁT!!! Sok sikert! Szia.
2008. aug. 8. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
13%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Borzasztó korai.
2008. aug. 8. 22:12
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
ez mindenkinek más.mi 23évesek vagyunk a férjemmel és 17hónapos a kisfiam,sose bántam meg hogy 19évesen összeházasodtunk és hogy szültem egy kisbabát.persze nagyon nehéz sok türelem kell.de ne mondja nekem azt senki hogy ha valaki idösebb nagyobb a türelme mert szerintem kevesebb.én is minimál bér után kapom sajna a gyedet nem sok de elég.Olyan ugy sincs hogy mindent meg tutsz adni egy gyereknek:)mert mindig többet akarsz neki adni:)ha ugy érzed szeretesd anyira a párod hogy letud vele élni az életed és hogy felvagy készülve testileg lelkileg a kisbabára(de van rá 9hónapod:)akkor nem korai,jobb mint 13évesen vagy 30felett
2008. aug. 9. 07:38
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

20 vagyok ös terhes.még nem mentem férjhez,de a baba marad.miért lennél fiatal?

inkàbb az a rossz ha megszülöd,és eldobod...............

persze eleinte nem lesz idöd,csavarogni,de ha beadod bölcsibe,az egésznapod szabad.nem ugy értem hogy azonnal add be...ha 2-vagy 3 éves màr.komoly kapcsolat.............ez teljesen mindegy,ha te akarod,egyedül is menni fog!!!!!!!!!

a pénz meg ne foglalkoztasson,a babànak nem pénzre,hanem törödésre vaan szüksége.

nem hiszem,hogy csak azok merjenek szülni,akiknek a fzetésük 60 000 felett van.

aki igy gondolkodik,az nincs felkészülve az anyasàgra

2008. aug. 9. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Korai. Mondom ezt én, aki 20 évesen szültem. Nem bántam meg, de azt tudom, hogy, sokkalkönnyebb lenne az én életem is, és a fiamé is, ha még várok. Komoly kapcsolatom volt,mégis egyedül maradtam terhesen. Én a helyedben 3-4 évet még várnék. Nem maradsz le, akkor is még fiatal anyuka leszel.

9 hónapos baba anyukája

2008. aug. 9. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!