Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korai 20 évesen gyereket...

Korai 20 évesen gyereket szülni, komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Miért pontozzátok le, aki azt írja, hogy korai? Hát nem csak azt szabad ideírni, ami mindenkinek tetszik. És az is hasznos válasz, hiszen minél több a vélemény, annál több alapján tud a kérdező mérlegelni. Ne legyetek már szemellenzősek! Kicsit tessék már objektívebbnek lenni, nagy felnőtt nők!
2008. aug. 10. 09:24
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is korai. Én 26 éves vagyok, 1 hónap múlva fogok szülni. Az apukával 3 éve voltunk együtt, ő akarta a babát, aztán néhány hét múlva elment. Én is százszor végiggondoltam hogy hogyan lesz ezután, hogy lesz normális munkám, párkapcsolatom egy gyerkőccel, és ő mindig ott lesz, róla mindig gondoskodnom kell. Ha valóban komoly a kapcsolat akkor néhány év múlva is ráérsz ha pedig szétmentek, akkor hidd el, jobb ha néhány év múlva szülsz,valaki másnak és addig még éled az életed!
2008. aug. 10. 13:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a pozitivat és a negativat,erre számitottam.Adöntés ugyis a mi kezünkben van.
2008. aug. 11. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem korai. Ha nekem lett volna 20 éves koromban lehetőségem szülni, biztos, hogy szültem volna. Pláne, ha előre látok. Ugyanis 30 elmúlottam, és a férjemmel több éve próbálkozunk sajnos sikertelenül:(

2 gyereket szeretnénk, de lehet, egy sem lesz:(

Ebbe kell belegondolni!

Lehet, hogy 35 éves koromra végre sikerül egyet összehozni, de akkor még hol a második?? Ez az egyik, a másik meg hogy édesapám 40 éves volt, mikor én születtem.

Aztán mikor én 20 voltam, Ő már 60. Mindenki azt hitte, hogy a nagypapám. És nem volt jó érzés. Erre is gondolni kell..... és még sorolhatnám...........

Csak egyet mondok: Jól döntöttetek :)

Boldog babavárást! (ha nem vagytok megesküdve, szerintem azért az nem ártana--házasságba szülessen az a gyerek:) )

2008. aug. 14. 06:47
 15/15 anonim válasza:
42%

Nagyon korai!Buli,pasizás,külföldi nyaralás,drága cuccok,csinos alkat!Csak ennyit veszítesz!És -bár ne legyen igazam-az ilyen korai kapcsolatok max. 10 évig tartanak.Utána egyedülálló anya leszek egy kis gyerekkel,aki nehezen talál majd partnert,ráadásul pénzed se lesz.A pasidnak könnyebb lesz azért.

Fontold meg,több nő ismerősöm is megbánta a korai szülést.Még én elmegyek mondjuk a Szigetre,ő otthon savanyodik!

2008. aug. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!