Korai 20 évesen gyereket szülni, komoly kapcsolatban?
Szerintem nem korai. Ha nekem lett volna 20 éves koromban lehetőségem szülni, biztos, hogy szültem volna. Pláne, ha előre látok. Ugyanis 30 elmúlottam, és a férjemmel több éve próbálkozunk sajnos sikertelenül:(
2 gyereket szeretnénk, de lehet, egy sem lesz:(
Ebbe kell belegondolni!
Lehet, hogy 35 éves koromra végre sikerül egyet összehozni, de akkor még hol a második?? Ez az egyik, a másik meg hogy édesapám 40 éves volt, mikor én születtem.
Aztán mikor én 20 voltam, Ő már 60. Mindenki azt hitte, hogy a nagypapám. És nem volt jó érzés. Erre is gondolni kell..... és még sorolhatnám...........
Csak egyet mondok: Jól döntöttetek :)
Boldog babavárást! (ha nem vagytok megesküdve, szerintem azért az nem ártana--házasságba szülessen az a gyerek:) )
Nagyon korai!Buli,pasizás,külföldi nyaralás,drága cuccok,csinos alkat!Csak ennyit veszítesz!És -bár ne legyen igazam-az ilyen korai kapcsolatok max. 10 évig tartanak.Utána egyedülálló anya leszek egy kis gyerekkel,aki nehezen talál majd partnert,ráadásul pénzed se lesz.A pasidnak könnyebb lesz azért.
Fontold meg,több nő ismerősöm is megbánta a korai szülést.Még én elmegyek mondjuk a Szigetre,ő otthon savanyodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!