Szülni pár hónapos kapcsolatba?
Pár hónapja alkotunk egy párt,együtt lakunk és családot tervezünk..de nem most
Kiszakadt a gumi és bevettem egy esemény utánit, de már késő volt
Babát várok:)
Nagyon szeretem a párom de nem tudom nem e korai ilyen felelősségteljes döntés ilyen fiatal kapcsolatba
Vannak olyanok akikkel előfordult hasonló?
:DDDD Nem ért trauma, csak normális vagyok, aki 6 hónapos kapcsolatba 25 évesen nem vállal gyereket.
Aki meg 10 évig nem vesz feleségül egy nőt, akinek gyereke van tőle, az nem szereti.
"Ezek alapján sok minden kiderülhet róla."
:DDD Hát még sok minden ki fog, mert még nem tudja, kicsoda.
Nézd, már terhes vagy, nem értem mi a kerdes?
Ami lesz probléma azt meg meg kell oldani, így kell hozzaallni, és akkor jó család lesztek.
Normálisan is meg lehet fogalmazni egy véleményt,nem ilyen primitív módon,hogy közben másokat megbánts vele! (nem engem, hanem akinek írtad,hogy az édesapja nem szereti anyukáját) bár biztos nem egy anonim kommentelő véleménye fogja érdekelni
Az én szüleim sem házasok hivatalosan, 28 éve alkotnak egységet :-)
Közösen haladtak az álmaik felé és teszik azt a mai napig, házassági papír nélkül
Apukám odavan anyukámért, a mai napig
Itt egy ellenpélda
A kérdés az volt: vállalnátok e babát ilyen fiatal kapcsolatba? A válaszod nem, tudomásul vettem,nagyon köszönöm :-)
És látod, a célod elérted
Csak a te kommentedet vettem figyelembe:-) mindenki másnak köszi,hogy megosztotta amit gondol
7 hónapja voltunk együtt amikor teherbe estem. Egyutt is éltünk 7 honapja, egy hét ismerkedés után összeköltöztünk, mindkettőnknek van háza. Én most 28,párom 43 éves. Töretlen a szerelmünk azóta is, most lesz egy éves a babánk.
Akik évekig tervezték a gyereket meg vagy mindig veszekednek, vagy szetmennel, vagy eltavolodtak..
Hát, mi minden nap odavagyunk egymásért, imadjuk a kicsit, az életünket. Jövőre esküvő.
Ilyen is van!!! :)
Előző vagyok, senkire nehalgass, megkeseredett, besavanyodott boldogtalan mind..
Szeressétek egymást, más nem számít! :)
Bármilyen rosszul is hangzik, akkor is ki kell kapcsolnod a döntésből a párod. Ha néhány hónapja vagytok együtt, de összeköltözve, az sem stabil kapcsolat, hiába a nagy szerelem miatt így érzed.
Neked belefér, hogy felnevelj, eltarts egy gyereket egyedül? Ha igen, akkor vágj bele. Rengeteg lemondással, megalkuvással, feszültséggel jár maga a terhesség, az első hónapok, akár évek, egyáltalán nem mindenki alkalmas erre, és nem minden kapcsolat elég erős hozzá, de ha megszülöd a babát, neked egyedül is bírnod kell, testileg, lelkileg, anyagilag. Mérlegeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!