Hányadik héten kezdtetek el vásárolni a babának?
Sziasztok!
Ma vagyok 18+2. Azon gondolkodtam ma, hogy mikor kezdjem el megvenni az apróságokat. Családban nem volt mostanában baba, így kapni nem kapunk, csak amit a család megvesz.
Most vesszük éppen meg a családi fékszünket, amit -ha minden jól megy - februárban vehetünk birtokba. Ez elég nagy kiadást jelent.
Mellette új autóra is szükség van, a jelenlegi babával nagyon pici (Coupéról van szó).
Emiatt gondolkodtam, hogy az apróságokat lassan beszerezném. A nagyobb dolgokat úgyis csak akkor tudom, ha már beköltöztünk a házba.
Ezt megertem, plusz nagy elmeny is hetekig honapokig dedelgetni a gondolatot egy egy mutyur vasarlasaval:) nekunk ez igy fert bele az eletunkbe, csak leirtam, mert kerdezted a mierteket. Kb tudom mar h melyik marka valt be nekunk eddig, mire milyen anyagut kepzeltem a korabbi tapasztalataim alapjan:)
Boldog babavarast kivanok mindenkinek aki meg szules elott van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!