A várandóság hányadik hetétől kezdtetek vásárolni a babátoknak?
Én a 29. héttől kezdtem el vásárolni, mert attól félek, nehogy korábban jöjjön a babácska és akkor a párom bajban lenne.
Ruhácskákat vettem.
Most a 30. hétben a babakocsit vettük meg.
Ugye, nem túl korán kezdtem???
Én a 30.hét körül kezdtem el vásárolgatni.
Most már csak 1-2 apróság hiányzik (kád, körömolló, ilyesmi), és még ki kell mosnom-vasalnom mindent!
Üdv, 35 heteske.
en 23 hetes vagyok, legtobb rucija megvan, sajnos most nincs penzunk vasarolni, de a 30. hetre szeretnem, ha minden meglenne, mert nagy pocakkal nem orom a bevasarlas, meg akkor hisztisebb leszek, meg nyugosebb..
(sikerult eddig az _osszes_ terhessegi tunetet produkalnom :(( )
Dehogy van korán. Ha nem vagy babonás, nyugodtan kezd el. Én már a 12. héten elkezdtem...:-DDD de csak most fejezetem be. Mindenkorra jutott egy kis izgalom...
37 hetes
Én is babonás vagyok kicsit, meg az elején aggódtam is nehogy mégsem.., de aztán amikor a 18.heti ultrahangon megtudtam, hogy fiú lesz, még aznap vettem egy csomó világoskék kisruhát. És azóta folyamatosan vettem meg mindig amit megláttam, kinéztem hol olcsóbb. Igy sokkal könnyebb mint ha most kéne szaladgálni,meg anyagilag is könnyebb volt igy, meg nekem már menni is nagyon nehéz, és most nagyon örülk ,hogy igy a 36.héten már mindenünk megvan szinte.
Sok boldoságot kivánok!
Én is nagyon sok boldogságot kívánok NEKTEK!!!!
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!