Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák, mikor,...

Kismamák, anyukák, mikor, hányadik hét körül, kezdtetek el babaruhákat stb. vásárolni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 25. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk inkább,már kb a 18 héttől folyamatosan,de vásárolni kb 1 hónapja vettem ruhát a fiamnak:)35 hetes kismama
2013. márc. 25. 08:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi a 7. hónaptól kezdtük el, és vettünk meg mindent, ami csak kellett. Babaruhákat viszont folyamatosan kaptuk a nagyiktól már a 22.héttől.
2013. márc. 25. 08:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Már mielőtt terhes lettem az első babával, vettem pár dolgot (nem tudtam ellenállni a cuki daraboknak)... Aztán a terhesség alatt folytattam.
2013. márc. 25. 08:55
 4/10 anonim ***** válasza:

28. héttől kezdtem, de hamarabb kellett volna. Ha most kezdeném a 12. héttől kezdve már megvenném ami jó árban van és megtetszik.

Most itt vagyok 34 hetesen egy lakásfelújítás közepén megrövidült méhnyakkal és próbálok a netről levadászni minél több babacuccot, hogy minél kevesebbet kelljen mászkálni utánna. Ne hallgass a babonákra, vészmadarakra/anyósom szerint még mindíg korai babaruhákat vásárolni, mert ki tudja mi lesz/

2013. márc. 25. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:

12 hetes uh után kezdtem vásárolgatni rucikat, turkiba járok, szal vadásztam a szép új darabokat, van ami 200Ft/db áron volt és vadi új!Babakocsit már tavaly megvettük, mert jó áron volt, még csak próbálkoztunk a babóval!Többi cuccot meg kapunk rokonoktól, ismiktől :)

16hkm

2013. márc. 25. 09:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, anyukák és anyósok nagyon hasonlítanak ebben :) Mi elsö babásak vagyunk, fogalmam sincs mit vegyek, mekkorát miböl mennyit... Kisfiut várunk és most a 25. hétben vagyunk :D
2013. márc. 25. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:

8. héten már megvolt a kiságy, matrac stb... pár ruha.

Ahogy kiderült a neme ( 12. héten ) már vettünk ruhákat, és minden egyebet. 25. hétre kész volt a szoba, kifestve, minden betéve, babakocsi, dekoráció, szinte már jöhetne is a baba, mindene megvan.

28hkm

2013. márc. 25. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Viszonylag korán, mert veszélyeztetett terhes voltam és tudtam, hogy később feküdnöm kell szigorúan.
2013. márc. 25. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ruhákat akkor vettünk, amint kiderült a neme (nálunk ez a 20. héten volt). Szoba bútor, babakocsi, és minden más kellék a 6. hó végére megvolt, a kórházba indulós csomaggal együtt. :) Az ismert ruha márkák leárazásainak az idejét lehet tudni, nem érdemes megvenni teljes áron semmit. A pici méretek úgyis mindig megmaradnak!!! :)
2013. márc. 25. 12:11
 10/10 anonim válasza:
szerintem is mindegy, mikor már tudod hogy fiú-e vagy lány:D miért ne lehetne hamarabb is vagy korábban? Ha kibírod hogy ne rögtön, miután kiderült hogy terhes vagy, akár akkor, mikor utoljára még le bírsz menni a boltba:D
2013. márc. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!