Hányadik héten kezdtetek el vásárolni a babának?
Sziasztok!
Ma vagyok 18+2. Azon gondolkodtam ma, hogy mikor kezdjem el megvenni az apróságokat. Családban nem volt mostanában baba, így kapni nem kapunk, csak amit a család megvesz.
Most vesszük éppen meg a családi fékszünket, amit -ha minden jól megy - februárban vehetünk birtokba. Ez elég nagy kiadást jelent.
Mellette új autóra is szükség van, a jelenlegi babával nagyon pici (Coupéról van szó).
Emiatt gondolkodtam, hogy az apróságokat lassan beszerezném. A nagyobb dolgokat úgyis csak akkor tudom, ha már beköltöztünk a házba.
Én 18 hetesen tudtam meg, hogy kislany.
Ruhákat kb a 20. Héttől vettem illetve azokat főleg kaptuk.
A szobáját úgy 27 hetesen rendeztük be,a babakocsit is akörül vettük meg. Most vagyok 32 hetes már csak néhány apróság hiányzik.
Így nehezebb , hogy költöztök még , ennek ellenére ha van hol tárolni akkor el lehet kezdeni vásárolni mert így az anyagiak is jobban eloszlanak illetve nem marad minden az utolsó hetekre.
#3 Október 31-én költözünk ki az albérletből, megegyezés alapján a cuccokat már az új házba visszük át. Viszont a jelenlegi tulajdonosok az új házukat csak februárban vehetik át, addig mi se tudunk beköltözni. Persze egészségügyi festésre stb...szükség lesz :) A férjem emiatt ki is kért 3 hét szabit, hogy mielőtt beköltözünk elkezdje a pár apró átalakítást, amit szeretne.
Addig apósoméknál fogunk lakni picit szűkösebben, oda csak a legfontosabb dolgainkat visszük magunkkal.
Én már a 10. héten vettem egy kis gardróbszekrényt, mikor jó áron szembejött. Utana is vettem cuccokat, ha olyan jött szembe, ami tetszett és pont jó volt az ára.
Babakocsit, kiságyat, a dolgok többségét amúgy a 20. és a 32. hét között tervezem megvenni. A végére nem hagynám.
Én csak kombináltat csináltattam, de tökéletes volt minden eredmény ott is meg az UH-n is.
Én is tervezek használtan is venni kis dolgokat. Nem gondolnám, hogy azért, mert egy baba 5x feküdt egy pihenőszékben, az enyémet tiaztítás után nem tehetném bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!