Ez mi lehet? ( enyhén véres hüvelyváladék)
Én ilyennel vagyok bent vasárnap óta a kórházban. Vasárnap mire beértem hajnalban abba maradt, okát se találták. Már hülyének néztek, hogy biztos végbélből véreztem (mert bélgyulladásom van) mindenesetre bent fogtak.
2 nap eseménytelenség után tegnap esti vizitnél már bőszen mosolyogtam, hogy na akkor ma mehetek haza legalább. Rá 2 órára elkezdtem újra vérezni minden görcs nélkül.. Elkezdett kinyílni a méhszáj. Még csak a 27.hétben vagyok 🥺
Ugyan ez volt nálam is, szombat este bementem az ügyeletre, megvizsgáltak, csináltak ultrahangot és NST-t is, minden rendben volt, azt mondták, hogy tágulok(már egy ujjnyira nyitva voltam akkor is). Aztán vasárnap egész nap görcsösen feszített a derekam, és délután már teljesen véres volt a wc papir, akkor vissza mentem az ügyeletre, megint megcsinálták mindent, de rendben találtak mindent, úgyhogy haza jöhettek. Azt mondtak feküdjek sokat, szedjem a magnéziumot (4x2) és igyak sokat. Azóta a derekfajas elmúlt, és vasárnap este óta “csak” 2x volt rózsaszínes “folyásom”.
35 hetes vagyok 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!