Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes leszek es akkor...

33 hetes leszek es akkor megyek szilveszterezni a párommal Sopronba. Elmenjek vagy maradjak itthon? Párom meglepetésnek szánta, csak elfelejtette hogy egy kismamma megy vele. Nem maradnék fenn sokáig csak pihennénk.

Figyelt kérdés

Csak kiszertnénk kapcsolodni utána egy darabig úgy sem tudunk mert megszületik a baó.Köszönöm a válaszokat előre is.

28 hetes pocis

2008. nov. 27. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 28 heteske vaok.

Én szerintem mennjetek nyugodtan. Biztos nem lesz gond!

Fenn is maradhatsz sokáig, bár szerintem úgy is pihizni fogsz, mert elfáradsz...

Az út egy kicsit hosszú lesz, de autóval menntek gondolom. Így nem annyira megterhelő.:D

Én is így tervezem, bulizni szeretnék szilveszterkor. Csak nálunk meg a párom nem vállalna be egy hosszú utat, miattam! Félt a drága... :)

Valószínűleg az anyósék elutaznak, addig mi a haverokat hívnánk át. Így ha kitomboltam magam nagypoccal :D le is tudok feküdni. Remélem elutaznak, ha nem akkor vagy kitalálunk valamit, vagy maradunk.

Sok boldogságot!!!!

2008. nov. 27. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

nem irtad hogy a pärod milyen szilveszterezésre gondolt!mert ugye ez fontos!

ha mondjuk kettesben egy hotelben ,szälloban vagy bärban akarja veled tölteni ,menj!!!de ha zenés, helyre esetleg diszkoféleségbe akarna vinni,ahol hangos a zene és a füst sem kevés,maradj otthon.habär ilyenkor illene akkor a pärodnak is veled töltenie akär otthon a szilvesztert.

2008. nov. 27. 16:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos mennék a helyedben!!! És még ha sokáig is fent maradsz, mi van akkor?! Nem beteg vagy, hanem babát vársz... Úgyis tudod, mit lehet, mit nem, mennyire érzed jól magad...

Ráadásul Sopron nem a világ vége, és a legrosszabb esetben is ott is van kórház. Szerintem addigra készítsd össze a kórházas táskádat, és vigyétek magatokkal esetleg.

Használd ki, hogy még szórakozhatsz, utána úgyis megváltozik minden!!

2008. nov. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!