Kismamák! Fogtok idén szilveszterezni? Úgy értem el mentek valahova? Ha igen, hány hetesek lesztek?
Mi első babánkat várjuk, ráadásul szilveszterre, így mi idén kihagyjuk a bulizást. Bár ha nagyon nem akar jönni a kisfiam, lehet még utoljára kitörök a hámból, hátha beindul tőle a szülés.
34hkm

Én 31 hetes vagyok de nem merem bevállalni a szilvesztert.Első baba és elég sok gondom volt eddig.
Gratulálok a kisfiadhoz,én is azt várok:)

Én 2009-et 33 hetesen zártam. Itthon voltunk kettesben. Gondoltuk, jó tíz-húsz évig nem lesz ilyen :) (ha a tesót is beleszámítjuk, már előre)
Jól is éreztük magunkat.

Én is tavaly mentem 36 hetesen szilveszterezni :) hát jól viseltem magam de bmira megterhelő volt...reggel 6.-ra értünk haza....eléggé hisztis hangulatban voltam :) Ez egy házibuli jellegű szilveszter volt (társas, beszélgetés, kártyázás...a fiúk ittak kicsit...)
Idén pedig 15 hetes leszek szilveszterkor de együtt ünnepelünk majd itthon a kislányommal...a nagyikhoz átmegyünk párat trombitálni meg kölyök pezsgőzni de nyugis szilvesztert tervezünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!