Mentek szilveszterezni kismamik? Hány hetesen?
Figyelt kérdés
Én 9+1 vagyok akkorra kb 12leszek..lesz már pocakom,nem tom hogy érezném...tapasztalat?2010. nov. 27. 07:18
1/12 anonim válasza:
szia én tavaly 28 hetesen menetem szilveszterezni egyik ismerösünk bulijára ha jól érzed magad szerintem nyugodtan :)
2/12 anonim válasza:
Szia, idén nem, akkor leszek 22 hetes, de csak azért nem mert már van itthon egy akkor 15 hós babám. De 2 éve, amikor még pici volt a pocakomban, voltam. Ismerős kocsmába mentünk, előtte étteremben és sétáltunk a városban éjszaka, amíg bírtuk. Nagyon jól éreztem magam, persze alkohol nélkül.
3/12 anonim válasza:
Én is voltam tavaly 21 hetesen,igaz háznál volt a buli,igy tudtam pihizni is:-))Az idén is tervezzük,ugyanoda,de már visszük a kiscsajt is:-))Simán mehetsz szerintem:-)
4/12 anonim válasza:
Szia! Mi is megyünk,19 hetes leszek már akkor,nem csak bulizni megyünk,segíteni is fogok felszolgálni...előtte terítés,terem díszítés..szóval mozgalmas szilveszterem lesz!
5/12 anonim válasza:
Mi is megyünk bulizni. Akkor 20 hetes leszek. Nem szeretném kihagyni, mert jövőre egy 7 hós bébivel úgysem fogunk menni. :)
6/12 anonim válasza:
hát addigra már 37 hetes leszek úgy hogy úgy döntöttünk hogy itthon maradunk mert ahova szoktunk menni rokonokhoz mindig nagy zenélések folynak.Legfejebb benézünk fél órára vagy 1órára.De szerintem még az éjfélt is nehéz lesz megvárnom,elég fáradékony vagyok már mostanába
7/12 anonim válasza:
Én 36 hetes leszek nem merem már bevállalni, veszélyeztetett vagyok. Az nincs kizárva hogy a rokonokhoz elsétálunk koccintok bambival de ennyi.
30 hkm
8/12 anonim válasza:
Én addigra 1O+3 hetes leszek, nem tudom, h menjünk-e, mert akkor még nem akarjuk elmondani, viszont mindenki kérdezgetni fog, h mikor jön már a baba és fel fog tűnni, h nem iszok pezsgőt, meg nem eszek tatárbifszteket, pedig imádom. 5+4 h km.
9/12 anonim válasza:
13-14 hetes is leszel addigra. Ha nem kell feküdnöd, akkor menj, táncolj amennyit bírsz :)
Még fél deci vörösborral is koccinthatsz!:)
Mi max a városba megyünk utcabálba, kb én is annyi idős vagyok, mint Te, csak van egy 4 évesünk. Mondjuk ő, ha alszik délután, akkor tovább bírja, mint én :) Családi buli lesz :)
10/12 TKI Ibolya válasza:
Én 30 hetes leszek szilveszterre és nem megyünk bulizni, maradunk a két nagyobbal itthon.Szerintem menny el ha nincs semmi bajod,beszéld meg a pároddal,lehet hogy hamarabb elfáradsz és nem maradtok sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!