Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mentek szilveszterezni kismami...

Mentek szilveszterezni kismamik? Hány hetesen?

Figyelt kérdés
Én 9+1 vagyok akkorra kb 12leszek..lesz már pocakom,nem tom hogy érezném...tapasztalat?
2010. nov. 27. 07:18
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én a 39. hetet is be fogom addigra tölteni, úgyhogy ha mi megyünk valahova, akkor az szerintem a kórház lesz. :)

Egyébként csak attól függne, hogy érezném magam. Ha 12 hetes lennék és visszagondolok arra az időszakra nem mennék, mert állandó hányingerem volt. Viszont ha pl. ma lenne Szilveszter szívesen elmennék, mert teljesen jól vagyok 36 hetesen. Nyílván házi összejövetelt választanék, kerülném a cigifüstöt, inni meg egyébként sem szoktam.

2010. nov. 28. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes leszek,ha addig kihúzom, mindenképp mulatok.
2010. nov. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!