Mit szóljak hozzá, hogy elment a férjem szilveszterezni?
Hát szilveszterkor rosszul esne! Amúgy tényleg mehetsz vele ha semmi panaszod, ha meglesz a kicsi, egy darabig nem igen lesz rá lehetőséged.
BUÉK!
Nekem biztos, hogy nem kéne egy ilyen "társ". Ha nélküled jár el szórakozni, ráadásul rendszeresen, akkor valami nagyon nincsen rendben, de szerintem ezt te is érzed. Ha szeret, nem hagy egyedül, pláne, amikor a közös gyermeketeket várod...
Lehet kifogásokat keresni, menthegetheted őt magad előtt, de akkor is nagyon önző módon viselkedik. Ezek szerint egyáltalán nem hiányzik neki a társaságod... Talán akkor a haverjaival kellett volna összeköltöznie, nem pedig veled, és nem kellett volna bevállalnia családot, gyereket. Nem tudom, hogy a baba fogantatása előtt hogyan viselkedett, lehet, hogy ez egyfajta "pánik" a részéről, minden esetre nagyon önző.
Viszont ha már azelőtt is ilyen volt, akkor tudhattad, mit vállalsz...
Nekem biztosan nem kellene ilyen pasi. Lehet akármilyen "jó pasi", lehet sikeres, vagy gazdag, az ilyen ember nem társ, és nem tudom, hogy aki ennyire önző, az milyen apává válik majd...
Ne haragudj, ha túl őszintén írok, és elkeserítelek, de szeretném, ha megértenéd, hogy ezt a helyzetet egyáltalán nem vagy köteles elviselni. Ennél te is, és a babád is többet érdemeltek. A legtöbb vesztenivalód nem neked van, hanem a párodnak, és ha nem tér észhez, előbb-utóbb elveszít benneteket. Az nem kapcsolat, ahol állandóan csak az egyik fél hoz áldozatot...
Ha valaki valakit szeret, akkor nélküle nem érzi jól magát, mert hiányzik neki a másik. Nem teremt egy teljesen külön programot magának, amiből azt a másikat kizárja...
Kívánok egy boldogabb új évet neked is, és mindenkinek!
00.55-ösnek!
Szerintem meg azok a nők az önzők, akik láncra verve, bezárva tartják a férjüket, csak azért mert ők sem mehetnek sehova!
Az igazi férj az, aki ellenkező esetben, ha a feleség menne szórakozni, boldogan vigyáz a gyermekükre, mert tudja, hogy, ha ő megy, menjen a másik is, ha van kedve. Az én férjem szabályosan elküld néha, hogy menjek kicsit a bulizni a barátnőimmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!