Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóljak hozzá, hogy...

Mit szóljak hozzá, hogy elment a férjem szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok amúgy is sokat eljár itthonról a haverjaival, mondván később, amikor meglesz pocaklakó úgy sem fog menni.Értem én, de nem esik túl jól, hogy ennyire nem törődik az én érzéseimmel!Már nagyon sokat veszekedtünk ezek miatt, de mégis újból elmegy (heti min. 2 alkalommal). Ezek ellenére még én szoktam hárpiának érezni magam az állandó balhék miatt, holott ő hagy itthon mindig.37 hetes km
2009. dec. 31. 23:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom részegen alszik!Így magammal koccintok mindjárt egy kólával!Szerintem ez sem jobb!Főleg hogy sosem iszik csak szilveszterkor!Elviselhetetlen ilyenkor!Kitartás!Boldog Új Évet Kívánok!!
2009. dec. 31. 23:59
 2/24 anonim ***** válasza:
42%
kikellene figyeltetned hogy tényleg velük van e..
2010. jan. 1. 00:31
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Bocs,de miért nem mész vele?Kólával ott is lehet koccintani és még jól is érezhetnéd magad.Én mennék!!Sőt máskor is!!
2010. jan. 1. 00:32
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát szilveszterkor rosszul esne! Amúgy tényleg mehetsz vele ha semmi panaszod, ha meglesz a kicsi, egy darabig nem igen lesz rá lehetőséged.

BUÉK!

2010. jan. 1. 00:43
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

Nekem biztos, hogy nem kéne egy ilyen "társ". Ha nélküled jár el szórakozni, ráadásul rendszeresen, akkor valami nagyon nincsen rendben, de szerintem ezt te is érzed. Ha szeret, nem hagy egyedül, pláne, amikor a közös gyermeketeket várod...

Lehet kifogásokat keresni, menthegetheted őt magad előtt, de akkor is nagyon önző módon viselkedik. Ezek szerint egyáltalán nem hiányzik neki a társaságod... Talán akkor a haverjaival kellett volna összeköltöznie, nem pedig veled, és nem kellett volna bevállalnia családot, gyereket. Nem tudom, hogy a baba fogantatása előtt hogyan viselkedett, lehet, hogy ez egyfajta "pánik" a részéről, minden esetre nagyon önző.

Viszont ha már azelőtt is ilyen volt, akkor tudhattad, mit vállalsz...

Nekem biztosan nem kellene ilyen pasi. Lehet akármilyen "jó pasi", lehet sikeres, vagy gazdag, az ilyen ember nem társ, és nem tudom, hogy aki ennyire önző, az milyen apává válik majd...

Ne haragudj, ha túl őszintén írok, és elkeserítelek, de szeretném, ha megértenéd, hogy ezt a helyzetet egyáltalán nem vagy köteles elviselni. Ennél te is, és a babád is többet érdemeltek. A legtöbb vesztenivalód nem neked van, hanem a párodnak, és ha nem tér észhez, előbb-utóbb elveszít benneteket. Az nem kapcsolat, ahol állandóan csak az egyik fél hoz áldozatot...

Ha valaki valakit szeret, akkor nélküle nem érzi jól magát, mert hiányzik neki a másik. Nem teremt egy teljesen külön programot magának, amiből azt a másikat kizárja...

Kívánok egy boldogabb új évet neked is, és mindenkinek!

2010. jan. 1. 00:55
 6/24 anonim válasza:
72%

00.55-ösnek!

Szerintem meg azok a nők az önzők, akik láncra verve, bezárva tartják a férjüket, csak azért mert ők sem mehetnek sehova!

Az igazi férj az, aki ellenkező esetben, ha a feleség menne szórakozni, boldogan vigyáz a gyermekükre, mert tudja, hogy, ha ő megy, menjen a másik is, ha van kedve. Az én férjem szabályosan elküld néha, hogy menjek kicsit a bulizni a barátnőimmel!

2010. jan. 1. 02:16
 7/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha megbeszéltétek, hogy így lesz, és Te áldásod adtad rá, akkor semmit ne szólj. Ha csak úgy bejelentette, hogy elmegy és hello, akkor kicsit elszomorodnék a helyedben, hogy milyen remekül lehet rá számítani... 37 hetesen már simán beindulhat a szülés, mondjuk ez attól függetlenül, hogy megbeszéltétek-e az elmenetelt vagy sem... az én férjem csak lerészegedett, de aranyos volt egész este, még énekelt is a babának. Valahol ő is tudja, hogy jövőre már nem lesz ez a lerészegedős muri. Nem iszik egyébként. :)
2010. jan. 1. 02:41
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
Menj te is! Ma menj el barátnőzni, kávézni, sütizni, bármi. Ha megszületik a babó, akkor sem ülhettek mindig otthon, mert be fogtok dilizni. Tapasztalat.
2010. jan. 1. 07:33
 9/24 anonim ***** válasza:
72%
Miért menne vele, csak magát alázná. Menjen és őrizze? Különben sem lehet olyan kellemes mikor tele van a buli részegekkel és a füstöt vágni lehet a helységben. Szerintem beszélj vele és mondd el neki, hogy neked ez nem jó így. Azt is mond, hogy te nem akarod őt börtönbe zárni de neked is szükséged van rá és ezt tartsa szem előtt. Szerintem világosítsd fel, hogy mennyire önző és csak magát nézi mert ha meglesz a baba nyilván akkor is te viszed a "munka" nagyobb részét. Akkor mire fog hivatkozni? Nem hiszem, hogy az a szándéka, hogy akkor otthon üljön. Tisztázzátok le, legyen igazán boldog neked ez a baba várás mert ezek az emlékek egy életen át elfognak kísérni és nem hiszem, hogy az az emlék szép lenne ha egy kocsmában ülnél nyelnéd a füstöt és egy kóla mellett figyelnéd részeg férjed ahogy mulat.
2010. jan. 1. 08:16
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát Lányok!Lehet,hogy én vagyok régimódi!De az én férjem nem megy sehova nélkülem!És nem én tiltom neki!Főleg mióta terhes vagyok!Úgy vigyáz rám...Mindenben segít!Ha akarna menni én nem tiltanám!De eszébe sem jut!Régen is sokat ment a párod?Vagy csak amióta a babát várjátok?Mert az enyém néha ment csak,most meg soha!Vagy együtt...
2010. jan. 1. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!