Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes leszek es akkor...

33 hetes leszek es akkor megyek szilveszterezni a párommal Sopronba. Elmenjek vagy maradjak itthon? Párom meglepetésnek szánta, csak elfelejtette hogy egy kismamma megy vele. Nem maradnék fenn sokáig csak pihennénk.

Figyelt kérdés

Csak kiszertnénk kapcsolodni utána egy darabig úgy sem tudunk mert megszületik a baó.Köszönöm a válaszokat előre is.

28 hetes pocis

2008. nov. 27. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Ha mondjuk Debrecenben laksz, én nem mernék menni.

De ha minden rendben volt idáig és - ne adj isten, hogy kelljen - kb 1-2 óra alatt beérsz a kórházba, akkor menj.

És érezd jól magad!

Üdv.

2008. nov. 27. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menjél nyugodtan ha lesz kedved és teljesen jól leszel. Én 35 hetesen voltam 300km-rel arrébb egy lagziba. Ha elfáradtam lepihentem.

jó szórakozást előre is!:)

2008. nov. 27. 15:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Kecskemétenm lakom csak félek az úttol meg hogy merjek-e menni.
2008. nov. 27. 15:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Meg a jókívánságokat.

Minden kinek Boldog Baba várást!

2008. nov. 27. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 28 hetes vagyok. Szerintem nyugodtan tervezz soproni szilvesztert a pároddal! Igazad van, addig élvezzétek az édes kettest, amígy a baba a pocakodban van, után egy ideig úgyse lesz rá alkalmatok. Ami pánikszerű hazautazás lehetőségét illeti: az első babánál nem valószínű, hogy olyan gyorsan beindulnak a folyamatok, hogy Magyarországon akárhova is ne érnétek időben haza.

Gondtalan babavárást kívánok!

2008. nov. 27. 15:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Az utolsónak írom szeretném meg ismerni nagyon szinpatikusnak találtam,ha persze nem tartja tolakódonak.Köszönöm a jó tanácsokat!

Boldog Baba várást!

2008. nov. 27. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Sopron és Kecskemét épp nem a szomszédban van...

Ez a te döntésed.

Ha úgy érzed, kibírod az utat a kocsiban, kibírod , hogy ne otthon vagy a megszokott környezetedben, akkor menj csak.

Ha félsz, aggódsz, hogy mi lesz, ha... akkor inkább nem menj.

Én 39 hetesen költöztem, nagy volt a para, hogy mi van, ha közben indul meg a szülés. Aggódás volt.

Persze ha minden rendben, akkor semmi baj, de ha baj van, akkor baj van...

2008. nov. 27. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól érzed magad, akkor menj. Utána egy darabig úgysem ugrálhatsz...

Én 31 hetesen lagziban voltam, 200 km-t kocsikáztunk délben oda, este vissza, majd két órás pihenés és bepakolás után további 1500 km-t haza, kereken 24 órás utacska volt. (Külföldön lakom, utolsó baba előtti látogatáson voltam akkor otthon.)

Semmi bajom nem volt, nem is volt kényelmetlen, vittem párnát a derekamhoz, lehúztam a cipőmet és élveztem az utazást. :-)

Most, 40 hetesen már nem vállalnám be ugyan, de 30-35 hetesen simán végigcsinálnám megint.

2008. nov. 27. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:

"Ami pánikszerű hazautazás lehetőségét illeti: az első babánál nem valószínű, hogy olyan gyorsan beindulnak a folyamatok, hogy Magyarországon akárhova is ne érnétek időben haza."

Ajánlom figyelmedbe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2008. nov. 27. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

En is azt mondom, menj nyugodtan, erezd jol magad. Ha faradt vagy, pihenj egy kicsit, de ne hagyd ki.

Ha veszelyeztetett lennel, gondolom tudnal rola, az mas lenne. De ha minden rendben van veletek, akkor nincs miert ggodnod.

Soprpnban is van korhaz, ha barmi tortenne megis.

De szilveszterig meg rengeteg idod van, kerdezd meg a dokidat, neki mi a velemenye.

Boldog basbavarqast (es uj evet)

2008. nov. 27. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!