Volt aki nem feküdt be terhességi cukor betegsége miatt akit befektettek? Nekem 7,1 volt a cukrom most.
Amúgy a Vrábel Krisztinának van egy 2 kötetes könyve plusz még egy kónyv vacsoraötletekkel.
Az nagyon jó, finom és gyorsan készíthető kajákkal.
Nekem tökre megszépíti a diétát.
Lehet hogy szigorúbb kell majd, mert ez terhességi cukorbetegség, nem "csak" egy nem terhes által választott egészséges CH megsuzorítás de ezt majd fogod látni.
Nézzél rá alaposan. Tudom, már idegesítő lehetek, de nekem volt a 7,0 és a lángos után tegnap elkövettem a 2. Diétahibát.
Munkahelyrőp hazafelé uzsira vettem egy pékségben 1 szelet teljes kiőrlésűnek mondott pizzát, aminek a feltétén nem volt semmi, ami elvileg érdemi szénhidrát tartalmú.
Hazafelé az autóban már nem láttam tökèletesen pl a távolságokat, örültem, hogy nem lett balesetem.
Itthon mértem csak cukrot, amikor már amúgy jobb volt a látásom, kb 45-60 perces érték 9,8 volt.... 2x mértem még hogy nem hibás-e.
A 120 perces 4,5 lett.
Precíz diéta mellett nincs 6,8 feletti cukrom, pedig 30 perceseket is mérek szúrópróbaszerűen, 60 és 120 percest pedig minden főétkrzés után. Meg az éhomik nyilván.
Bocs hogy itt agitálok, de nekem iszonyú nagy sokk az egész, és mondom, engem az asszusztens szólt le, hogy ne magyarázzak, mert jó az értékem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!