Cukros kismamák! Másnál is volt így? Terhességi cukrom van, előtte nem voltam az.
Figyelt kérdés
A terhességem elején már kiderült hogy magas a cukrom, azóta 150g Ch diétán vagyok. Betartom a diétát és minden étkezés után mérem is, de néha fel ugrik 7 fölé a cukrom, a doki azt mondta ne menjen 7 fölé. Voltatok diabetológián? Tudtak segíteni? Lehet abból baj ha néha magasabb? Jó lenne tudni mit csinálok rosszul.:( köszi előre is!2020. aug. 5. 10:46
1/5 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni, h mitől ugrik fel és azt nem szabad enni!
2/5 A kérdező kommentje:
Most 24 hetes vagyok, ez lemaradt.:)
2020. aug. 5. 10:49
3/5 anonim válasza:
Eszméletlen sok dolgon el tud csúszni a dolog. Cukorbeteg kismamak face csoportba lépj be. Rengeteget tudnak segíteni.
Nem mindegy a gyors-lassú ch arany. Van akinek nem bírja a cukra a tk pekarukat sem. Van akinek a paradicsomot. Tej felejtos a legtöbb embernek Stb.
Ami általában nyerő szokott lenni a bulgur. Reggeli cukrodat kell nagyon belőni mert az elviszi a későbbi méréseket is ha rossz. Nagyon sok összetevője van ennek. Lépj be a csoportba. Rengeteg recept, tanács stb vár rad ott.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, utána nézek!:)
2020. aug. 5. 10:59
5/5 anonim válasza:
Naponta 6-szor kellett mérnem a cukromat: étkezések előtt és után. Ez heti 42 érték. A dokim azt mondta, hogy hetente 2 kiugró érték belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!