Terhessegi cukros kismamak! Mennyire tartjatok be a dietat? Szoktatok enni olyat neha amit nem szabad?
Elnezest a buta kerdesert,de honnan tudom h cukros vagyok e? Oke a doki megmondja nyilvan. De en angliaban elek es itt nincs vercukor terhelesi vizsgalat
Azaz nekem meg nem mondta,se a vedono,se a doki,h lesz olyan.
Mit vizsgal olyankor?vert vesz?vagy pidibol?
Bocsi tenyleg. Es azert is h nem a kerdesre valaszoltam
Nekem is GDM volt a terhességem alatt 180 grammos diétàt kellett tartanom. Én mindent megtettem, hisz a babàm egészsége volt a legfontosabb.
Egyszer egyszer megettem egy fél túrórudit de ezt is beépítettem, tehàt akkor màr nem ettem mondjuk uzsira màr màst. Nagyon jól hozzàszoktam hogy mindent mértem. A cukrot, a fehér lisztet elhagytam. Mindennek néztem hogy hirtelen vagy nem hirtelen emeli e a cukorszintet stb. Egy idő utàn màr a kisujjamból ràztam ki hogy mit ehetek és mit nem. Nem volt eleinte könnyű,de megérte. Azóta van egy 14 hónapos egészséges és csodaszép kisfiam.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!