Volt aki nem feküdt be terhességi cukor betegsége miatt akit befektettek? Nekem 7,1 volt a cukrom most.
Ha a dokim azt mondta be kell feküdnöm, szó nélkül befeküdtem. 2szer kellett eddig, ellenőrizték a cukrot. A baba érdeke volt így természetes hogy mentem. De csak 1 éjszakát kell bent tölteni, eltelt gyorsan.:)
27hkm
3
A cukorterhelés eredményére gondolt a kérdező.
Ha be is fekszel, vigyél jól bejáratott saját diétás kaját, mert a kórházinak, köze nincs hozzá és az egekben lesz a cukrod.
Gondolod? 7,1-es cukorterhelésre nem szoktak befektetni a legtöbb helyen. Nekem 7,0-ra még azt mondták, epp jó, esetleg tartsak diétát
(Más kérdes hogy ez felelőtlenség mert amint elkezdtem merni, kiderült, hogy xarok).
Nem tudom, mért pontoztátok le a kérdést, nagyon nem mindegy, hogy ehomi, 60 vagy 120 perces 7,1, első esetben vsz inzulin kell, de ha diéta mellett a 120-as ennyi, akkor is.
Kedvey Derjadera..
Ir vagyok. 3.babánkat várom.
17.hetesen volt egy előre hozott cukorterhelésem és jövőhéten lesz a követekző ami a szokásos protokol.
120 percesnél 7.8-ig jó.
Éhgyomri 5.4 volt.
120 perces pedig 7.4 volt.
Az orvosom szűlész nőgyógyász és endokrinológus is.
Így van, jó volt a kérdés.
120 perces nekem 7.2 volt, és semmit nem csináltak velem, nemhogy befeküdni, de még diétával sem foglalkoztak. Annyi, hogy "figyeljek". Hát én figyelek. :)
Engem, 7,3-al, barátnőmet 7,7-el, szintén befektettek cukorprofilra, majd cukorbeállításra. 4 napot voltunk bent.
Ő végül, bázis inzulint is kapott, nekem elég volt a diéta.
Szerintem, ez orvos/kórházfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!