9es kóddal vissza lehet még menni dolgozni?
Figyelt kérdés
Rosszullétek miatt irtak ki, direkt jeleztem, hogy ha lemegy az első szakasz és jobban leszek szeretnék visszamenni. Erre most azt olvastam az egyik kommentben, hogy 9es után már nem lehet. Pont ettől féltem, konkrétan rákérdeztem a háziorvosnál, hogy így is szabad e, mert akkor ne 9-el menjen. Tapasztalat valakinek esetleg?2020. aug. 31. 10:31
11/11 anonim válasza:
Vissza lehet menni, kérdés mennyi időről van szó.
Az is számít, h tudnak-e munkát adni, vagy olyan a pozíció, hogy azonnal helyettesítés van
Nyilván kötelesek foglalkoztatni de azért szerintem nem mindegy a körülmény.
Amúgy a tappenz nem csökkenti az ellátások összegét. Persze most kevesebb, mint a fizetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!