9es kóddal vissza lehet még menni dolgozni?
Figyelt kérdés
Rosszullétek miatt irtak ki, direkt jeleztem, hogy ha lemegy az első szakasz és jobban leszek szeretnék visszamenni. Erre most azt olvastam az egyik kommentben, hogy 9es után már nem lehet. Pont ettől féltem, konkrétan rákérdeztem a háziorvosnál, hogy így is szabad e, mert akkor ne 9-el menjen. Tapasztalat valakinek esetleg?2020. aug. 31. 10:31
1/11 anonim válasza:
Helyedben nem mennék. Nagyon sok a fertőzött. Nem kockáztatnék
2/11 anonim válasza:
Hogyne lehetne visszamenni. Én az elején HEG miatt voltam 5 hetet otthon, utána meg végig dolgoztam.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. aug. 31. 11:15
5/11 anonim válasza:
Nekem a háziorvos mondta, hogy ha 9-essel ír ki, akkor már nem mehetek vissza, végleges.
7/11 anonim válasza:
Persze vissza lehet. 9essel voltam vészes hányassal meg vérzéssel majd mikor elmúlt visszamentem...azaz 35 hetesen :)
8/11 anonim válasza:
Kedves 6-os, előfordulhat hogy az orvos nem a valóságnak megfelelően tájékoztatott, vele ellentétben én a birtokomban levő információt osztottam meg a kérdezővel, megjelölve az információforrást.
Köszönöm a javítást, és a lepontozást.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer mindenkinek, az elsőnek is, sajnálom, hogy le lett pontozva. Teljesen megértem, két és fél hónapot voltam beteg az első hullám alatt. Én is még vívódom a visszatéréssel kapcsolatban emiatt.
2020. aug. 31. 12:28
10/11 anonim válasza:
Nem baj, hogy lepontoznak. Egy gyerek mellett terhesen nem szeretném elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!