Mit lehet olyankor tenni, amikor egy terhes nő folyamatosan hány, szédül, de dolgoznia kell?
Mindjárt jönnek a terhesség nem betegség beszólások, meg hogy ha a munkádra koncentrálsz akkor nem lesz időd rosszul lenni..
Kérdező, ezt a szakaszt csak "túlélni" lehet, igyál kólát, egyél ropit, bár nem fog sokat segíteni.. Nekem kolléganőm, aki soha nem volt terhes, beszólt hogy az ismerőse csak 2 hétig volt rosszul és én csak sajnáltatom magam.
Van az a nyalóka gyerekeknek utazáshoz, próbáld ki esetleg azt is.
Kólát meg ropit már meg se próbálok enni, mert kihányom. Nyalókát ha számba veszek, akkor meg elkezdek öklendezni.
Hétfőtől máig szabadságon voltam emiatt. Nem mehetek vissza mégegyszer. Azon gondolkodom, hogy felmondok.
Menj el addig táppénzre amíg rosszul vagy. Többet ér a babó. Aztán majd amikor véget ér ez a hányós korszak és jobban leszel állj vissza dolgozni ha bírsz és az egészségi állapotod engedi.
Én nekem nem volt ilyen hányásom csak szédülésem elég durván, volt hogy el is ájultam. Aztán elmentem táppénzre de táppénzen is tartott az orvos alacsony vérnyomás miatt nem bántam meg első a baba. Tudja a főnökség, hogy babát vársz? Legjobb lenne elmondani nekik ők is méltányosabban állnának hozzá és ha rosszul leszel véletlenül akár haza is engednek.
Orvos mit javasolt?
Hamarosan túl leszel ezen a korszakon 🙂
Nekem a jéghideg, gyömbéres citromos víz segített olykor, de nem sokat.
Én is busszal jártam be dolgozni. Távolsági busz.
Mindig 1 órásival hamarabb kellett mennem, mert a 2 városnyi távolságot nem bírtam ki, egy menetben közben le kellett szállnom hányni, főleg ha valakinek a buszon erőteljesebb testszaga volt, vagy parfümje. Majd a következő buszra fel, amivel eredetileg jártam.
A munkahelyre beérve, meg a kávészagtól egyből a wc-re rohantam hányni.
Ez 2 hónapig ment.
20 hetesen lett jobb.
A 24. hétig dolgoztam,+ mert utána veszélyeztetett lettem, több ok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!