Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet olyankor tenni,...

Mit lehet olyankor tenni, amikor egy terhes nő folyamatosan hány, szédül, de dolgoznia kell?

Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok, 2 hete egyfolytában hányok, és nem csak reggel, hanem egész nap, émelygek. Szedek vitaminokat, de semmi, vettem be normafloret, de semmi. Van, hogy megszédülök, bármit csinálok. Sokat se ihatok, mert azt is kihányom. Holnap mennem kell dolgozni, most hétfőtől szerdáig itthon voltam, de már előre félek, mi lesz a munkahelyemen. Ott is szét fogok hányni mindent. Mit lehetne csinálni, már a sírás kerülget, nem akarok ott behányni meg fetrengeni az asztalon. Ráadásul busszal kell jarjak a munkahelyre.
2020. aug. 19. 18:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező reménytelen vagy...
2020. aug. 19. 21:04
 22/33 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Duzzogó Kérdező!

Táppénzre mész szülésig, utána kapsz csedet, gyedet.

Legegyszerűbb, legkönnyebb.

Felmondasz, végig piszkálnak majd úgyis, ameddig a felmondásodat töltöd, terhesen nem vesznek fel máshová, nem lesz tb-d, szülés után pedig gyes+csp (kb 36000?) kiszúrják a szemed. De te tudod. Egyébként itt senki nem csesztetett, csak segíteni próbált.

2020. aug. 19. 21:08
 23/33 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező ezek tények, és nem csesztetés. Úgy viselkedsz mint egy duzzogó kamasz. Elvileg felnőtt nő vagy. Nem hisztizni kell, hanem megoldást találni. Kaptál tippeket, de te mindent támadásnak veszel. Tudom, a terhességi hormonok. De azért na...
2020. aug. 19. 21:10
 24/33 anonim ***** válasza:
18%

De normálisan válaszoljatok már szerencsétlennek! Minek kell olyat írni, hogy hisztis vagy meg ilyenek? Nem látjátok, hogy stresszel meg fél a munkáltatójától? Gondolom úgy beszélnek vele, mint a kutyával. Szegénynek nincs elég baja, még ti is beleálltok. Nesze neked női empátia! Ott van. Lehet hormonok vannak a dologban, annyira is lehet stresszes, hogy nem tudja átgondolni, hogy mi a jó és mit írtok, hogy csak ideír valamit. Az is lehet, hogy depressziós, azért nem jó neki semmi. Nem érzitek, hogy fél? De nem baj, rúgjatok még bele vagy kettőt, hátha öngyilkos lesz holnap reggelre.

Kérdező: inkább irasd ki magad táppénzre, és majd után mondj fel, ha ennyire stresszes neked ott dolgozni. Aztán tegyél félre egy kis lóvét, és húzz el ebből az országból, nehogy a pici ideszülessen erre a förmedvény Magyarországra, ahol ha az ember segítséget kér, lebsszák.

2020. aug. 19. 21:25
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Kapott segítséget bőven. De mintha a falnak beszéltek volna a vàlaszolók. Akkor mégis mi többet tehet egy anonim oldal? Gondolom van család. Akkor beszélje meg velük.
2020. aug. 19. 21:32
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
24es, mindenki normálisan válaszolt neki. Még csak bunkó sem volt vele senki. De az ő döntése, ha úgy érzi nincs szüksége saját bevételre, elég a férje pénze, az ő dolga.
2020. aug. 19. 21:45
 27/33 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos nekem táppénzre kellett mennem. Hiába valók voltak az itt felsorolt praktikák. Akire így hat a hcg ,az szedhet,ehet,ihat bármit. Én 9.héttől hánytam napi 20-40szer,többször kaptam infúziót. Az utolsó 4 hétben kezdtem élvezni,nem hányni :)
2020. aug. 19. 21:49
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
Miért mondanál fel? Menj táppénzre!
2020. aug. 19. 21:56
 29/33 anonim ***** válasza:
68%

Ma a gyökér kollégáid csesztetnek, "holnap" a kotnyeles óvónő fog kikészíteni. Vegyél egy nagy levegőt és tudatosítsd magadban, hogy soha senkinek nem leszel igazán jó a családodon kívül.A kollégáid tudják, hogy hajtasz mint az igás ló, ha eleget piszkálnak. Érdekük piszkálni, ne várj tőlük se megértést, se dicséretet. Kakild le őket, mert ez nem lesz jobb. Komolyan lemondanál a téged megillető pénzről pár kretén miatt? Lehet, hogy nem sok, de a gyerekedre költhetnéd!

Nézz meg itt néhány kérdést. Sajnos linkelni már nem tudok, de akadt itt pár tanulságos történet régen. (Talán most is.) Idióta védőnők, erőszakos óvónők, irreális iskolai elvárások? A gyerek 18 éves koráig összeszedsz kb. 30 ellenséget, békélj meg vele.

2020. aug. 20. 01:19
 30/33 anonim ***** válasza:
85%

Felhívod a fônöködet, hogy ez a helyzet. Hányva nem tudsz dolgozni. Megbeszélitek, hogy mi legyen, bemész és megpróbálod, vagy inkább táppénzre mész. Táppénzre menés nem jelenti azt, hogy szülésig úgy is kell maradni. A kezdeti rosszullét többnyire pár hét alatt enyhül, ha jobban leszel és úgy érzed, simán visszamehetsz még dolgozni pár hónapot a szülésig. Ha meg nem enyhülnr, akkor táppénzen maradsz, nem te lennél az elsô.

A stressz hatása a magzatra meg eléggé fel van fújva. Amúgy is a munkatársak esetleges rosszallása csak annyira stresszes, amennyire annak veszed. Tojd le ki mit mondogat, ne agyalj rajta és nem lesz stressz.

2020. aug. 20. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!