Mit lehet olyankor tenni, amikor egy terhes nő folyamatosan hány, szédül, de dolgoznia kell?
Szerintem is a táppénz a legjobb döntés. Felmondani ,hogy utána meg semmit ne kapj szinte anyagilag nem éri meg. Oké hogy böven meg tudtok élni, de akkoris,dolgoztál eleget neked is megjár. Ne mondj fel semmiképp. Én ugyan ebben a helyzetben voltam, elmentem táppénzre,és kész... Jo én nem mentem vissza dolgozni mikor jobb lett ez, mert volt más is utána, de ha szeretnél még tudsz majd dolgozni szülésig ,ha jobb lesz,ha meg nem akarod hogy cseszegessenek maeadsz tp-en végig. Mire visszamész dolgozni senki nem fog emlékezni rá hogy te a hányás miatt voltál terhesen táppénzen, meg hidd el nem is erdekli őket.
Nem cseszeget senki,hanem a logikus utat mondjuk,amit mindenki tenne...
Ilyenért nem szabad felmondani..
Táppénz. Nem fognak csesztetni mivel nem leszel ott. Kirúgni nem fognak mert nem lehet. Legközelebb majdnem 4 év múlva kell menned dolgozni. Ha utána el is küldenek addig van jogviszonyod, fizetve van a tb-d, kapsz tp-t, csed-gyed-gyes.
Ha otthagyod nem fognak csesztetni mert nem leszel ott. Nem tudsz 4 év múlva visszamenni. Nem lesz jogviszonyod, tb-d, nem kapsz évekig sehonnan egy fillért sem.
Bármilyen szép az élet és nagy a szerelem, bármennyi penzetek van is most, mindez pillanatok alatt megváltozhat. Biztositsd be magad amennyire lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!