Hematomaval dolgozni?
A hematóma lutri. Ha elsodorja az embriót akkor, az akkor is megtörténik ha fekszel.
Nekem is volt, és fizikai munkát végeztem mellette. Ma már másfél éves a fiam. A dokim engedett dolgozni, ő is azon az elven volt, hogy persze ha a saját megnyugtatásom miatt szeretnék inkább feküdni akkor tegyem azt, ad hozzá papírt, de valójában nem menthetem meg vele a terhességet. Csak a szerencsén múlik.
Az en sztorim: irodais voltam, 6.heten verzes, rohantam korzetihez, mondtak h csak verzes, normalis, aztan megis felhivtam egy magandokit es o azonnal akart fogadni. Megkerdeztem h megvarhatom-e a munkaido veget es az volt a valasza h Holgyem, ha Onnek fontos ez a baba, most idejon.
Kiderult h hematoma, kiderult h ahogy az elso irja, ha tavozas kozben elsodorja a petezsakot, a terhessegnek bucsut inthetek. Azota eltelt majdnem 10ev a kis petezsakos kint reggelizik a 7eves tesojaval aki szinten hematoma mellett cseperedett es pocakomban van a 3. Akivel szinten 3 hetet fekudtem mint a tesoival, 16hetes most.
Szoval nem tudom h az allasodat felted v csak bizol a dokidban, en most elmennek azonnal tappenzre, nem erdekelne semmi,3 het alatt felszivodik altalaban es utana meloztam vegig. Plane ha belelog. Ertem h most nem verzel de ez vagy felszivodik v alvadt ver formajaban tavozik es akkor sodorhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!