Valaki világosítson fel! Hematómával kapcsolatos?
1 hete véreztem, kiderült, hogy hematómám van. Kórházba kerültem, kaptam Duphastont és Rutasorbint. (6. héttől egyébként szedem ezeket). Pár napra rá ultrahang volt, azt monda a doki, hogy felszívódott, sőt láttam is. A BABÁVAL SZERENCSÉRE MINDEN RENDBEN!!
Azóta eltelt pár nap, nem vérzek, viszont naponta 3szor-4szer barnás, hosszú nyák jön ki. A doki azt mondja, hogy az jó, mert ürül a hematóma! MÉGIS MI ÜRÜL, HA AZT MONDA, HOGY FELSZÍVÓDOTT???
Görcs nincs, fekszem egész nap.
10 hkm
Erről kérdezd inkább, én speciel nem vagyok orvos, hogy tudjam ezt.
De lehet, hogy valami "utóhatása" maradt...
Nekem is hematómám volt.A baba körül felszívodott,de a méhnyakon keresztül távozik a még felgyülemlett folyadék,amit uh nem néz.Nekem ezt mondta a doki,de rá 5 nappal már nem volt semmi barna folyás sem!kitartás és boldog babvárást!
7 hónapos kisfiú anyukája!
Nekem is volt, nekem tovább tartott mig felszivódott. Ennek ellenére mégis barnáztam Duphaston mellett is majdnem a 17-ig hétig. Nyugodj meg, pihizz, nem lesz semmi baj.
Másik két gyerekemmel is barnáztam ilyen sokáig és egészségesek. :)
Köszönöm a válaszokat és a biztató szavakat. Már nekem is elmúlt hála az égnek, a kórházból is haza engedtek. :)
Minden jót kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!