Az orgazmus közben oxitocin termelődik, ami összehúzza a méhizomzatot. Nekem is volt haematomam a hatodik héten. Most 23 hetes vagyok és kibírtuk eddig is :-) Ti is kibírjátok. :-) minden jót!
2013. okt. 23. 10:28
2/6 anonim válasza:
Meg gondolom a fizikai behatás miatt is. Ha elpattan a vérömleny,viheti magával a magzatot is. Nemcsak a házasélet mellőzését szokták ilyenkor javasolni, hanem azt, hogy kímélje magát a kismama. A szex pedig komoly fizikai munka :)
2013. okt. 23. 10:32
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem 4 hete nem lehet majd megőrülök aludni sem merek mert àlmomba is sikerül összehozni, kialvatlan vagyok.
2013. okt. 23. 10:32
4/6 anonim válasza:
azért álmodban szabad...
2013. okt. 23. 10:36
5/6 A kérdező kommentje:
Dehàt akklr is összehúzódik mèh,nem?
2013. okt. 23. 10:42
6/6 anonim válasza:
Haematomával még hajolgatni sem szabad,sőt rengeteget kellene pihenni ágyban,nemhogy szexelni,már csak a fizikai megterhelés miatt is és persze az orgazmus közbeni méhösszehúzódás miatt is!
Álmodban nem tudsz vele mit kezdeni,nekem is ez volt a gond,haematomával mi nem szxeltünk,de álmomban volt orgazmusom.Először csak akkor,ha véletlen a két lábam közé vettem a takarót,aztán már erre is odafigyeltem,de már enélkül is volt,de nem lett semmi baj!Ha nem görcsöl és nem vérzik utána ,akkor nem történt baj! De ne szexelj így!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.