Ha nincs semmi gond a terhességgel, akkor ameddig bírod dolgozhatsz, ha van, akkor addig, amíg az orvos engedi. Én például most 15 hetes korom óta már nem dolgozom, mert veszélyeztetett lettem.
2020. aug. 7. 11:24
2/16 anonim válasza:
Amíg bírod, vagy amíg nincs probléma. Én ápolónő vagyok fekvőbeteg osztályon. Az elsővel a 22. hétig dolgoztam, viszont az utolsó 2-3 hétben már nehezemre esett felkelni, folyamatosan fáradt és kimerült voltam, a hasam is kezdett nőni. Így szóltam, hogy nem bírom, és eljöttem. A második terhességemnél is erről az osztályról jöttem el, de már a 9. héten. Sok változás volt, ami miatt még megterhelőbb lett a munka, egyedül vittük a műszakokat, és ezt nem mertem bevállalni.
2020. aug. 7. 11:31
3/16 anonim válasza:
38.hétig dolgoztam. Egy hétig rendezkedtem otthon, még viràgot ültettem, füvet vàgtam.
Utolsó 3-4 napban szinte semmit nem csinàltam.
2020. aug. 7. 11:38
4/16 anonim válasza:
Itt az oldalon lévő kommentek alapján a pozitív tesztig szokás. :)
Én elsővel 36. hétig dolgoztam, 38. héten szültem. Bírtam, semmi bajom nem volt vizedesdésen kívül.
Másodikkal 9 hetesen vérezni kezdtem, pihenésre ítéltek, így eljöttem táppénzre.
2020. aug. 7. 11:38
5/16 anonim válasza:
Végig, utolsó pillanatig -szülésig, mindegyikkel.
2020. aug. 7. 11:53
6/16 anonim válasza:
Passz 40ikben meg vezettem es dolgoztam ...
42ben szultem
Doki utolag, a szules utan, mondta h amugy mem kellet volna ...
2020. aug. 7. 11:57
7/16 anonim válasza:
Az attól függ h mit dolgozol.
A lányommal mikor terhes voltam, gyárban dolgoztam(veszélyes wnyagok, cipekedés, foly. műszak)
6. Hétig dolgoztam.
Az ikrekkel 35. Hétig dolgoztam. Délelőtt melóztam, este még a gazt égettem, ~jjel elfolyt a víz "B" babánál(irodai munka)
De neked kell érezned h mit bírsz
2020. aug. 7. 12:00
8/16 anonim válasza:
Iker terhességemmel 26 hétig dolgoztam. Tovább szerettem volna egy kicsit de úgy alakult. Jelenleg nem dolgozom a terhességem eleje óta, mert akkor jött be a Covid Magyarországra és a munkáltatóm nem engedte, hogy várandósan bejárjak. De terveim szerint félidőig dolgoztam volna.
2020. aug. 7. 12:06
9/16 anonim válasza:
Az elsővel 29 hetes koromig, a masodikkal 36 hetes koromig dolgoztam.
2020. aug. 7. 12:07
10/16 anonim válasza:
Az elsővel 32 hetes korig dolgoztam. A másodikkal csak 9 hetes korig. Magasvérnyomás miatt nem mentem. Meg persze a koronavírus miatt pláne nem lehetetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!