Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség hányadik hónapjáig...

A terhesség hányadik hónapjáig szokás dolgozni?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, még nem vagyok terhes, de pár hónapon belül tervezzük.

Ti hányadik hónapig dolgoztatok?

2020. aug. 7. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Régen munka közben, a földeken szültek a nők.
2020. aug. 7. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy mit dolgozol és hogy minden rendben van-e a terhességgel. Én az első trimesztert táppénzen töltöttem vérzés miatt. 13 hetesen az orvos jóváhagyta a munkát, de ez irodai munka. 34 hetesen nagyon fáradékony voltam pár hétig, illetve rengeteg jóslóm volt, én akkor eljöttem táppénzre. Volt kollégám, aki 38 hetes korig dolgozott és végig jól érezte magát. Amúgy nem különösebben stresszes a munkám.

Második gyerekkel ugyan nem dolgoztam, mert 21 hónap van a gyerekek között de nem pihentem a terhességem hónapjaiban, ugyanúgy jöttünk mentünk de jól is éreztem magam. Nem volt vérzés az elején. Mire kezdett nyílni a méhszáj, már voltam 37 hetes. Szóval nem ültünk otthon.

2020. aug. 7. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:

munkahelyfüggő, és hogy hogy bírod. Nyilván van, aki a pozitív teszttel egyidejűleg ki is írathatja magát, de ha neked nem ez a célod, akkor ameddig bírod, ez mindenkinél egyénfüggő. Vagy ameddig az orvos javasolja.

Én szociális munkás, gyermekjólétis vagyok. 34 hetesen jöttem el, elmentünk egy hétre nyaralni, 4 napot voltam tp-n, utána csed (azért volt a TP, mert nyaralás után arra a 4 napra nem akartam már visszamenni, meg pont úgy jött ki a hónap eleje, és 1-től már betanult az új kollega)

2020. aug. 7. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Én úgy terveztem hogy a 7. hónapban valamikor beszélek az orvossal, hogy meddig dolgozzak. Irodai munka, így akár jó is lett volna így. De a 20. hét óta veszélyeztetett vagyok, így azóta itthon.
2020. aug. 7. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:
14. héttől kezdve vagyok itthon, turizmusban dolgoztam, de beütött a covid, a munkáltatóm meg annyira korrekt volt, hogy alá akarta írattatni a felmondásom, így eljöttem táppénzre inkább.
2020. aug. 7. 23:44
 16/16 anonim ***** válasza:
ha nem vagy,veszélyeztete akkor dolgozhatsz szülésig 36-37-38-39-40.hétig,ha a munkahely is jo
2020. aug. 9. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!