Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom, hogy miért történik...

Nem tudom, hogy miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Levelem ott kezdem,hogy nagyon nagyon szerettük voln babát,hála az égnek már itt nővekszik a pocakomban.A 12 uh kezdödőtt minden,nem látták az orcsontot,elküldtek genetikára,de én közben elmentem a nődokimhoz,aki elküldött méhlepény minta vételre.Hála az égnek,hogy semmien kromoszoma rendeleneséget nem találtak,nem kelett mennem afp-re,és 18-adik ultrahangra sem.Azota gyomor ideggel kelek félek minden naptol,hogy mi lesz,nem akarok emberek közé menni.Szerintetek szóljak a nődokimnak,vagy a védőnőnek?Nem fognak kinevetni?
2010. aug. 5. 13:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 38 h km!!

Igen már nekem is mocorog ha meleg van akkor sürűbben,ha hideg akkor kicsit kevesebbet, én 23 h leszek holnap.

2010. aug. 6. 13:53
 12/18 A kérdező kommentje:

A méhlepény minta vétel nekem nem volt vészes az egész nem tartott 5 percig sem.Hála az égnek,hogy nem találtak semmi rendeleneséget.

Igen a családban már történtek születési komplikáciok.Az unokatesom 27 éves,de agyilag egy 5 éves szintjén van.Nagyon sajnálom öt.Én nem szeretnék igy járni.Ezért szeretném ha császár lenne.

2010. aug. 6. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:

UTOLSÓ VÁLAszADÓ, aki kérdezett :-)

nem a 4d nem kötelező, sőt fizetni kell érte, kb. 8-14ezer ft-ba kerül. ha beütöd a neten, akkor kiad egy csomó helyet.

Ez tulajdonképp a szülőknek megnyugtató, mert elég jól lehet látni a babát, nem úgy, mint a sima Uh-on, olyan, mintha egy mozit néznél, és plusz kapsz egy szakvéleményt, hogy minden rendben van-e a babával.

Kérdező:

örülök, hogy már mocorkázik Neked is...

Szerintem, az, hogy az unokatesód beteg, nem biztos, hogy a szülés közbeni történések miatt van...vagy ezt konkrétan tudod, hogy akkor történt vmi?

Voltál a védőnőnél? elmondtad neki a félelmed?

szió, 38h.km.

2010. aug. 6. 17:04
 14/18 A kérdező kommentje:

A védőnőnek még nem mertem elmondani.

De ha legközelebb megyek akkor elfogom neki mondani.

Az uncsitesomnak az anyukájának megálapitották,hogy szűk a szülőcsatornája:Nálam ugyan ez van szűk vagyok.

Volt vagbélmütétem és ha ott mocorog akkor tők olyan mintha szét akarnák szakadni,volt olyan pillanat,hogy még a könnyeim is kijőttek annyira fájt.

2010. aug. 6. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
köszi a 4dsre a választ!!!
2010. aug. 6. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Szió!

Hááát,ja el tudom képzelni...lehet hogy béna példa, de a férjemnek is uez van, rosszul van ott neki behegedve, vagy vmi kötőszöveti gyengesége van, és ahol a műtéti hege maradt, tök érzékeny neki a bőr...hát akkor neked mennyire lehet, amikor még + nő a pocid is...biztos nagyon fájhat...ezt is mondd a dokinak mindenképp!!!

Én ma voltam dokinál, és Én is megijedtem, mert nagyon nagy a babókám már most, 3560 gramm, 1 hét alatt 330 grammot hízott, és a feje is elég széles már...:-(

Nem tom mi lesz, de a doki is mondta, hogy nem lesz kicsi, és ráadásul még lehet, hogy nem kérhetek érzéstelenítőt sem egy bizonyos egészségi probléma miatt...

Szóval kezdek Én is a te álláspontodon lenni a császár terén..pedig attól is nagyon félnék...

2010. aug. 6. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, a 38 h. voltam. :-)
2010. aug. 6. 23:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztók.Voltam hétfőn uh,és minden rendben van szépen fejlődik.
2010. aug. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!