Nem tudom, hogy miért történik ez velem?
Kedves 38 h km!!
Igen már nekem is mocorog ha meleg van akkor sürűbben,ha hideg akkor kicsit kevesebbet, én 23 h leszek holnap.
A méhlepény minta vétel nekem nem volt vészes az egész nem tartott 5 percig sem.Hála az égnek,hogy nem találtak semmi rendeleneséget.
Igen a családban már történtek születési komplikáciok.Az unokatesom 27 éves,de agyilag egy 5 éves szintjén van.Nagyon sajnálom öt.Én nem szeretnék igy járni.Ezért szeretném ha császár lenne.
UTOLSÓ VÁLAszADÓ, aki kérdezett :-)
nem a 4d nem kötelező, sőt fizetni kell érte, kb. 8-14ezer ft-ba kerül. ha beütöd a neten, akkor kiad egy csomó helyet.
Ez tulajdonképp a szülőknek megnyugtató, mert elég jól lehet látni a babát, nem úgy, mint a sima Uh-on, olyan, mintha egy mozit néznél, és plusz kapsz egy szakvéleményt, hogy minden rendben van-e a babával.
Kérdező:
örülök, hogy már mocorkázik Neked is...
Szerintem, az, hogy az unokatesód beteg, nem biztos, hogy a szülés közbeni történések miatt van...vagy ezt konkrétan tudod, hogy akkor történt vmi?
Voltál a védőnőnél? elmondtad neki a félelmed?
szió, 38h.km.
A védőnőnek még nem mertem elmondani.
De ha legközelebb megyek akkor elfogom neki mondani.
Az uncsitesomnak az anyukájának megálapitották,hogy szűk a szülőcsatornája:Nálam ugyan ez van szűk vagyok.
Volt vagbélmütétem és ha ott mocorog akkor tők olyan mintha szét akarnák szakadni,volt olyan pillanat,hogy még a könnyeim is kijőttek annyira fájt.
Szió!
Hááát,ja el tudom képzelni...lehet hogy béna példa, de a férjemnek is uez van, rosszul van ott neki behegedve, vagy vmi kötőszöveti gyengesége van, és ahol a műtéti hege maradt, tök érzékeny neki a bőr...hát akkor neked mennyire lehet, amikor még + nő a pocid is...biztos nagyon fájhat...ezt is mondd a dokinak mindenképp!!!
Én ma voltam dokinál, és Én is megijedtem, mert nagyon nagy a babókám már most, 3560 gramm, 1 hét alatt 330 grammot hízott, és a feje is elég széles már...:-(
Nem tom mi lesz, de a doki is mondta, hogy nem lesz kicsi, és ráadásul még lehet, hogy nem kérhetek érzéstelenítőt sem egy bizonyos egészségi probléma miatt...
Szóval kezdek Én is a te álláspontodon lenni a császár terén..pedig attól is nagyon félnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!